E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon dünya yıldızını getiriyor---

Trabzon dünya yıldızını getiriyor

Trabzon dünya yıldızını getiriyor
26 Ocak 2015 - 23:52 borsagundem.com

Bordo-Mavili yöneticilerin sezon başında da gündemlerine giren Van der Vaart konusunda Hamburg’la büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi.

Trabzonspor'da transfer şov devam ediyor. Tolgay Arslan görüşmelerinde Hamburg'lu yetkililerle iyi ilişkiler kuran Bordo-Mavili profesyoneller, bir yıldız futbolcunun işini bitirmek üzere. Bordo-Mavililer sezon başında da gündeme gelen Van der Vaart konusunda büyük aşama kaydetti. Daha önce Trabzonspor'a gelmek istemeyen Hollandalı futbolcu artık sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini düşünüyor. Bu nedenle de başarılı futbolcunun Trabzon'dan gelen teklifi şimdi cazip bulduğu öğrenildi. Ligde şu sıralar 17. sırada yer alan ve geçtiğimiz sezon kılpayı kümede kalan Hamburg'dan ayrılmak isteyen 31 yaşındaki futbolcunun, kulübüyle köprüleri atma eşiğinde olduğu zaten biliniyordu.

SEZON SONU İHTİMALİ DE VAR
Vaart'ın sezon sonunda sözleşmesi sona eriyor. Fakat Hamburg, Vaart'ı para kazanarak göndermek istiyor. Haziran ayında bedelsiz bir şekilde gitmemesi için Alman temsilcisi, gelen teklifleri artık daha ciddi derecede değerlendiriyor. Gelişmelere paralel olarak da en somut temas Trabzonspor'dan gelmiş durumda. Takıma orta sahada liderlik yapabilecek bir yıldız futbolcu arayan teknik direktör Ersun Yanal da Van der Vaart'ın gelmesini istiyor. Transfer bu dönem bitmese bile şimdiden ön protokol imzalatılıp Van der Vaart'ın önümüzdeki sezon resmen Trabzonsporlu olması ihtimali de bulunuyor.

ERKAN ZENGİN TAKTİĞİ
Trabzonsporlu kurmaylar Hambug'la yapılan pazarlıklarda daha önce denenmiş ve işe yaramış bir formülle yürüdü. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, teknik direktör Ersun Yanal ve CEO Burak Gürdal'ın Almanya'ya gidip masaya oturması Hamburg'lu idarecileri etkiledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)