E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzon: 2 - Galatasaray: 1---

Trabzon: 2 - Galatasaray: 1

Trabzon: 2 - Galatasaray: 1
19 Nisan 2015 - 18:23 borsagundem.com

Zirvede deprem... Süper Lig'deki dev maçta Trabzonspor evinde konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 yendi. Aslan bu sonuçla 27. haftada liderliği kaybetti.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasındaki dev maçta Trabzonspor Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Avni Aker'de bordo-mavili ekibin gollerini 20. dakikada Özer Hurmacı ve 85. dakikada Medjani kaydetti. Galatasaray'ın tek golünü ise 67. dakikada Hamit'in yerine oyuna giren Emre Çolak attı. Öte yandan Galatasaray'da Emre ve Burak'ın topları direkten döndü. Bu sonucun ardından Galatasaray 58 puanda kalırken, Trabzonspor 46 puana yükseldi. Böylece sarı-kırmızılılar 27. haftada liderliği kaybetti. Maçın uzatma dakikalarında iki takım oyuncuları birbirine girdi. Hakan Balta, Hakan Arıkan, Fernando Muslera ve Mehmet Ekici sarı kart görürken, Özer Hurmacı ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ise gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düştü.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR
1.dakika Hakem Ali Palabıyık'ın işareti ile maça ev sahibi ekip Trabzonspor başlıyor.
4.dakika Burak Yılmaz'ın pasıyla topla buluşan Wesley Sneijder ceza sahasının hemen dışında sağ çaprazdan şutunu çekiyor ancak Uğur Demirok'a çarpan top kornere gidiyor.
6.dakika Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına geçen Wesley Sneijder, paslaşarak oyunu başlattıktan sonra ortasını açıyor. Defanstan seken top ceza yayı içinde Hamit Altıntop'a geliyor. Hamit'in bekletmeden çektiği şut defansdan geri geliyor.
8.dakika Orta sahada Selçuk İnan'dan kaptığı topla süratle ilerleyen Mehmet Ekici ceza sahası dışı sağ çaprazdan şutunu çekiyor fakat kaleci Fernando Muslera rahat bir şekilde topu kontrol etmeyi başarıyor.
13.dakika Sağ kanatta topla buluşan Salih Dursun ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak o noktada Sabri Sarıoğlu kafayla topu uzaklaştırmayı başarıyor.
16.dakikaSağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Mehmet Ekici geçiyor. Mehmet kaleye uzak mesafeden şutunu çekiyor ancak top ceza sahası içersindeki Alex Telles'e çarpıyor. Bu şuttan sonra Alex Telles kısa süreli bir sakatlık geçiriyor.
21.dakika GOOOLL Trabzonspor, Özer Hurmacı ile 1-0 öne geçiyor. Özer Hurmacı'nın pası ile topla buluşan Oscar Cardozo ceza sahası içi sol çaprazdan şutunu çekiyor. Sabri Sarıoğlu'undan seken top penaltı noktasının hemen önünde Özer'in önünde kalıyor. Özer düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturmayı başarıyor.
27.dakika Ceza sahası sol çaprazda yaklaşık 30 metreden Erkan Zengin kaleye şutunu gönderiyor fakat Fernando Muslera bu şutu kurtarmayı başarıyor.
33.dakikaKaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Wesley Sneijder, doğrudan şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
35.dakika Ceza sahası dışı hafif sağ çaprazda topla buluşan Deniz Yılmaz sert bir şut çekiyor fakat top doğrudan dışarı gidiyor.
37.dakika Ceza sahasının hemen dışında Sabri Sarıoğlu'nun hatası ile topla buluşan Erkan Zengin topu kontrol ettikten sonra şutunu çekiyor fakat Fernando Muslera üstüne gelen bu şutu rahat bir şekilde kontrol etmeyi başarıyor.
41.dakika Orta sahada hızlı kullanılan serbest vuruşta topla buluşan Oscar Cardozo kaleyi tam cepheden gören bir noktada sol ayağıyla şutunu çekiyor fakat top defanstan geri geliyor.
43.dakika Ceza yayının içinden Emre Çolak çok sert bir şut çekiyor fakat top üst direkten geri geliyor. Penaltı noktasının hemen önünde boş pozisyonda top Burak Yılmaz'ın önünde kalıyor. Burak boş kaleye kafayla topu tamamlamak istiyor fakat top bu sefer sağ direğe çarpıp dışarı çıkıyor.
45+1. dakika Ali Palabıyık düdüğünü çalıyor ve ilk yarı sona eriyor. Maçın ilk yarısı Trabzonspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.
46.dakika Hakem Ali Palabıyık'ın işareti ile ikinci yarıya Galatasaray başlıyor.
48.dakika Wesley Sneijder'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Alex Telles bekletmeden topu altı pasın içine doğru çeviriyor ancak kaleci Hakan Arıkan topa hakim olmayı başarıyor.
50.dakika Wesley Sneijder'in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ortasını ön direğe açıyor fakat o noktada Oscar Cardozo topu uzaklaştırmayı başarıyor.
56.dakika Umut Bulut'un pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Emre Çolak sol ayağıyla yerden çok sert bir şut çekiyor fakat top az farkla auta çıkıyor.
67.dakika GOOOLL Galatasaray, Emre Çolak ile durumu 1-1'e getiriyor. Ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Wesley Sneijder pasını penaltı noktasının hemen gerisindeki Emre Çolak'a atıyor. Emre topun gelişine sol ayağıyla sert bir şutla fileleri havalandırmayı başarıyor.
70.dakika Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşu için topun başına geçen Selçuk İnan ortasını ön direğe doğru açıyor fakat o noktada Oscar Cardozo topu uzaklaştıran isim oluyor.
74. dakika Ceza sahası dışı sol çaprazda kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen Wesley Sneijder, ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada müsait pozisyonda Selçuk İnan kafa vuruşunu yapıyor fakat top kaleci Hakan Arıkan'da kalıyor.
79.dakika Ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Yusuf Erdoğan pasını Deniz Yılmaz'a atıyor. Deniz, ceza sahasına girer girmez yerden şutunu çekiyor fakat kaleci Fernando Muslera yatarak topa hakim olmayı başarıyor.
85.dakika GOOOLL Trabzonspor, Carl Medjani ile 2-1 öne geçiyor. Hızlı kullanılan serbest vuruşta Mehmet Ekici pasını Erkan Zengin'e atıyor. Erkan sol kanattan ortasını yapıyor. Sabri Sarıoğlu'ndan seken top altı pas içerisinde Carl Medjani'nin önünde kalıyor. Medjani kale çizgisinin hemen önünde topu boş kaleye göndermeyi başarıyor.
90.dakika Ceza sahası içi penaltı noktasının hemen yanında topla buluşan Deniz Yılmaz boş pozisyonda sert bir şut çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta çıkıyor.
90+7.dakika Hakem Ali Palabıyık son düdüğünü çalıyor ve mücadele 2-1 Trabzonspor üstünlüğü ile tamamlanıyor.

İŞTE 11'LER 
TRABZONSPOR: Hakan, Bosingwa, Salih, Mustafa, Uğur, Medjani, Deniz, Erkan, Özer, Mehmet, Cardozo.
GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Hamit, Selçuk, Umut, Wesley Sneijder, Yasin, Burak Yılmaz 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)