E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor hükmen yenilgiden kurtuldu---

Trabzonspor hükmen yenilgiden kurtuldu

Trabzonspor hükmen yenilgiden kurtuldu
20 Nisan 2015 - 02:09 borsagundem.com

Trabzonspor-Galatasaray maçının son anlarında tribünden atılan bir çakmak, hakem Ali Palabıyık'ın başına isabet etti

Hakem Ali Palabıyık, başına isabet eden ve bir hayli canını acıtan çakmağı yerden alarak 4. hakeme verdi. Futbol yorumcuları, maçın tatil edilme riskine dikkat çekti. 
 
Maçın temsilcileri tarafından rapor edilen bu olay nedeniyle Trabzonspor’a tribün kapatma cezası verileceği öğrenildi. Deniz tarafındaki kale arkası tribün kapatılırsa, 29. hafta Beşiktaş’la oynanacak zorlu maçta bu tribüne seyirci alınmayacak.

Trabzonsporlu taraftarların maçtan önce oyuncular ısınırken ve maç sırasında Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Selçuk İnan’a yönelik küfürlü tezahüratları da bordo-mavili kulübün başını ağrıtacak. Çirkin ve kötü tezahüratın bu sezon iç sahadaki 3. tekrarı nedeniyle Trabzonspor’a 150 bin lira para cezası verilmesi bekleniyor.

Bu arada Trabzonspor ve Galatasaray takımları toplu halde centilmenliğe aykırı davranış nedeniyle PFDK’ya sevk edilecek.

TATİL EDEBİLİRDİ

Eski Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, hakemin maçı tatil edebileceğini söyledi. Çulcu'nun açıklaması şöyle: "Yeni gelen Merkez Hakem Kurulu hakemlere, 'Münferit olaylarda maç tatil etmeyin' talimatını verdi. Tribünden atılan bir çakmak sonucu başından yaralanan hakem, bu hadiseyi münferit bir olay olarak değerlendirdi ve maçı tatil etmeye gerek görmedi. Eğer hakem kendini iyi hissetmeseydi tatil edebilirdi. Fiziken ağır darbe alsaydı ya da ruh sağlığı bozulsaydı tatil edebilirdi. Böyle bir durumda da Galatasaray maçı 3-0 kazanabilirdi."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)