E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTürk futbolunun tek sorunu Emre mi?---

Türk futbolunun tek sorunu Emre mi?

Türk futbolunun tek sorunu Emre mi?
31 Mart 2015 - 13:20 borsagundem.com

Türkiye'nin en başarılı futbolcusu Emre Belözoğlu Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na sevk edildi

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin devre arasında soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylar nedeniyle Futbol Federasyonu Etik Kurulu'na sevk edildi.
 
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Emre Belözoğlu'nun Etik Kurulu'na sevk edildiği bildirilirken, şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçe A.Ş. futbolcusu Emre Belözoğlu, Fenerbahçe A.Ş. - Beşiktaş A.Ş. arasında 22.03.2015 tarihinde Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanan müsabakanın devre arasında soyunma odası koridorlarında yaşanan olaylara ilişkin 24.03.2015 tarihinde basın ve yayın organları tarafından kamuya sunulan görüntülerdeki Etik Talimatı'nın m.10 ve m.11'e aykırı hareketleri nedeniyle Etik Kurulu'na sevk edilmiştir."

Metin Albayrak Disiplin Kurulu'na sevk edildi 

Futbol Federasyonu tarafından duyurulan disiplin sevklerinde Beşiktaşlı Yönetici Albayrak’ın; Disiplin Kurulu'na sevkine karar verildiği aşağıdaki cümlelerle duyuruldu:

"BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulüp idarecisi METİN ALBAYRAK'ın, 24.03.2015 tarihinde "basın ve yayın organlarında yer alan sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 31.03.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fenasi01 Nisan 2015 13:52

    fener yalakalığından öleceksin be editör.. tek sorunu değil elbette, ama en büyük sorunu.. Emre ve onun şikeci takımı birinci, sizler gibi yalaka medya da 2. sorunudur memleketin.

  • emreemre31 Mart 2015 13:56

    lafa bak ya "EN BAŞARILI FUTBOLCUSU". nereden biliyorsun öyle oldugunu sayın editör? bu kadar taraf tutmayın.ayıptır ya.