E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürkler Rusları bezdirdi---

Türkler Rusları bezdirdi

Türkler Rusları bezdirdi
29 Ocak 2015 - 11:19 borsagundem.com

Alanya Rus Derneği Türk erkeklerinden oldukça dertli

Alanya Rus Derneği Başkanı Anjelika Anzhela, "Ülkenin dört bir yanından telefonla arayan Türk erkekleri Ruslarla evlenmek istediklerini söylüyorlar. Biz yardım derneğiyiz, evlendirme bürosu değiliz" diyerek isyan etti. Azhela, Türkiye'nin her yerinden telefon geldiğini söyledi.

ISPARTA'DAN DİYARBAKIR'A...

Başbakan Davutoğlu 2 yıl önce yaptığı bir açıklamada Rusya'dan gelen turist sayısıyla ilgili değerlendirmesinde "İki ülke ilişkilerini daha da geliştirmek için Türk- Rus evliliklerinin sayısını artırmak önemli. Rus gelinler Türk aile yapısına çok uygun" demişti.

Bu açıklama sonrası da talep artmış. Ancak durumu yanlış anlayıp Alanya Rus Derneği'ni 'çöpçatan derneği' gibi gören Türk erkekleri dernek çalışanlarını bezdirmiş. 

Anzhela, "Sürekli olarak 'bizi Rus kızlarla tanıştırın, bize Rus gelin bulun' diye yoğun talepler oldu. Isparta, Aydın Diyarbakır gibi illerden arayarak Ruslarla evlenmek istediklerini söylüyorlar. Biz kendilerine doğru olmadığını söylüyoruz. Bu açıklamaların ardından Alanya'da Rus gelin sayısı arttı. Ben bir dernek başkanı olarak demiyorum ki buyurun gelin sizi evlendireyim. Ya da birilerini bulayım" dedi.

"BİZ EVLENDİRME DERNEĞİ DEĞİLİZ"

Anjelika şunları söyledi: "Bizim dernek olarak kesinlikle bu konularda hiçbir kimseye yardımcı olamayacağız. Biz kimseyi evlendirmiyoruz, tanıştırmıyoruz. Çünkü internetten derneğimizin telefonuna ulaşan Türk erkekleri hiç düşünmeden gece gündüz arıyorlar, bu gibi taleplerde bulunuyorlar. Ben kendim bu konuda çok rahatsızım.

GECE BİLE ARIYORLAR

Gecenin bir yarası saat 24.00, 01.00 saatlerinde bile arıyorlar. Dernekler normalde 6 ya da 7'ye kadar çalışabilir. Ama gecenin yarısı boş insanlar internet sitelerinde bu tarz haberleri okuyup, dernek sitesinden de benim telefonumu alıp gece yarılarında beni aramaları çok çirkin bir durum. Ben telefon numaramı internet sitesine gerçekten ihtiyacı olan insanlar arasın diye koydum. Ama 'evlendir beni, birisiyle tanıştır' diye koymadım. Öyle yapmasınlar ki gerçekten ihtiyacı olan insanlar bana ulaşsın, bizler de dernek olarak bu kişilere yardımcı olalım. Bu konuda mağdurum. Sizden ricam bizim derneğimizin evlendirme derneği değil ve gibi konulara bakmadığımızı haber yapmanız." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır29 Ocak 2015 21:11

    Ya ya şaşa maşa hiç olmamış yorum ne yazık çirkin mi güzelim derdin başka acı büyük heralde siyasi olmuş yorumunuz gocunmanızın altında ezılmişsınız acı büyük

  • ya ya29 Ocak 2015 17:11

    abaza çirkinler, sizi kim netsin? paranız varsa kralsınız da ama bir de yoksa zaten malsınız ruslar sizi napsın? hem tip yok hem para klasik insanımız işte