E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporUkraynalı Radchenko Fenerbahçe'de---

Ukraynalı Radchenko Fenerbahçe'de

Ukraynalı Radchenko Fenerbahçe'de
02 Nisan 2015 - 06:49 borsagundem.com

Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ekibinde forma giyen 20 yaşındaki forvet Artem Radchenko'nun Fenerbahçe'ye transfer olduğu iddia edildi

Ukrayna'nın Metalist Kharkiv ekibinde forma giyen 20 yaşındaki forvet Artem Radchenko, Fenerbahçe ile antrenmana çıkarken daha sonra ülkesi Ukrayna'ya dönmüştü.

Bu sezon Metalist altyapısından A Takıma yükselen Radchenko sürpriz bir transfer gerçekleştirirken, ilginç bilgiler aktarıldı.

Ukrayna basınında yer alan iddiaya göre, Metalist ile sözleşmesini fesheden Radchenko, sezon sonuna kadar Goverla Uzhhorod'da oynayacak.

Büyük iddia ise, Fenerbahçe ve Artem Radchenko transfer için anlaşmaya vardı! Genç yıldız adayı futboluna burada devam edecek olurken sezon sonunda ise sarı-lacivertlilere katılacak.

RESMEN DUYURULDU

Fenerbahçe'nin Ukraynalı Artem Radchenko ile anlaştığı 'resmen' duyuruldu...

Ukrayna'nın Uzhgorod takımı teknik direktörü Vyacheslav Grozny, yaptığı açıklamada, Radchenko'nun sezon sonuna kadar kendilerinde oynayacağını daha sonra da Fenerbahçe'ye katılacağını ifade etti. Grozny, "Radchenko, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Biz de onun bu durumunu bilerek kadromuza kattık." diyerek transferi bir yönden resmen açıklamış oldu.

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde U21 Takımı ile denediği Radchenko'yu beğendiği, sezon sonuna kadar form tutması için Uzhgorod'a gönderdiği belirtildi.

SARI FIRTINA RADCHENKO, FENERBAHÇE'DE
 
Fenerbahçe'nin, Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımının genç yeteneği Artem Rachenko'yu transfer ettiği ileri sürüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)