E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporÜnal Aysal tekrardan aday olacak mı?---

Ünal Aysal tekrardan aday olacak mı?

Ünal Aysal tekrardan aday olacak mı?
01 Nisan 2015 - 08:10 borsagundem.com

Mali kurulda ibra edilen ve önünde hiçbir engel kalmayan eski başkan Ünal Aysal’dan yakın çevresi yeniden aday olmasını istiyor

G.Saray’da 23 Mayıs’ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi camianın önde gelen isimleri çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor... Hatırlanacağı gibi şu ana kadar; Adnan Öztürk, Turgay Kıran ve Mehmet Helvacı adaylığını resmen açıklamış, mevcut yönetimde yer alan Dursun Özbek de bu göreve talip olmuştu. Habertürk'ün haberine göre, Başkan Duygun Yarsuvat’ın “Benim bildiğim kadarıyla 6 başkan adayı var” dediği mayıstaki ‘kritik’ seçim öncesi G.Saray eski başkanı Ünal Aysal cephesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor...

İBRADAN ÖNCE İBRADAN SONRA!

Geçtiğimiz günlerde yapılan mali genel kuruldan önce Ünal Aysal, yönetim kurulundaki arkadaşlarını sahibi olduğu otelde toplamış ve yemek vermişti. Bu zirvede mali genel kurul masaya yatırılırken, eski yöneticiler Aysal’a “Yeniden başkanlığa aday ol” teklifini sunmuştu. Kongre öncesi bu konuda çekimser davranan Aysal, ibra edildikten sonra “Kongreden alınan mesajın gücü çok önemli. Başkanlık için üyelerden çoktan beri baskı var” diyerek adaylık için olumlu sinyaller vermişti.

KIRAÇ MI İKNA EDİYOR?

Yine de net bir ifade kullanmayan Aysal’a yönetim ekibinden aday olması için baskı geldiği öğrenildi. Bu konuda biraz zaman isteyen ve aday olup olmamayı düşüneceğini söyleyen Aysal’ın mali kongrede İnan Kıraç’la yan yana oturması ise dedikoduların daha da alevlenmesini sağladı. Sarı-Kırmızlı camiada Kıraç’ın Aysal’ı başkanlık için ikna etmeye çalıştığı konuşulmaya başlandı...

ÖZBEK’E KARŞI DÜRÜST TAVIR!

G.Saray’da 23 Mayıs’taki başkanlık seçimi öncesinde, kulisler şimdiden ısınmaya başladı. Yönetim kurulunun dünkü haftalık toplantısında söz alan başkan yardımcısı Dursun Özbek’in, “Yeni başkan bu yönetimden çıkmalı. Ben aday olmaya hazırım. Benimle misiniz ?” sorusuna, toplantıya katılan Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi eski ikinci başkan Ali Dürüst ve diğer başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak’ın verdiği cevaplar damgasını vurdu. Dürüst’ün Özbek’e “Daha iki ay var. Seçimi konuşmak için çok erken. Şampiyonluğa gidiyoruz ve kritik maçlar oynayacağız. konsantrasyonumuzu buraya vermeliyiz” uyarısında bulundu. Albayrak’ın da aynı çıkışla, Dürüst’e destek verdiği ve Florya’ya konsantre olarak şampiyonluğa odaklanmaları gerektiğinin altını çizdiği öğrenildi.

HELVACI DA ADAY

G.Saray’ın 23 Mayıs’taki başkanlık seçimine bir aday daha çıktı. Eski yönetici Mehmet Helvacı, başkanlığa aday olduğunu açıkladı. “Galatasaray yararına başkan olma meselem var. Bunun dışında da zaten başkan adayı olmam” diyen Helvacı, Aslan’ın 2016-17 sezonunda Avrupa kupalarına katılamama riski olduğunu da söyledi. UEFA’nın ödemeler için son bir tarih verdiğini belirten Helvacı, “Ancak bu tarihi açıklamak da uzun vadede G.Saray’a zarar verebilir. O nedenle tarihi belirtmesek daha iyi olur” ifadelerini kullandı.

KARABÜK’E KARŞI REKOR DENEMESİ

Süper Lig’in 26. haftasına lider giren G.Saray, 5 Nisan Pazar günü TT Arena’da düşme hattından kurtulmak isteyen Kardemir Karabük’le karşılaşacak. Kalan 9 haftada zirvede kalmak ve 4. yıldıza ulaşmak isteyen Cimbom’da taraftar da iyice havaya girdi. Hafta sonu Karabük’le saat 16.00’de oynanacak gündüz maçına büyük ilgi gösteren Sarı-Kırmızılılar’ın bu karşılaşmada rekor kırması bekleniyor.

50 BİN TARAFTAR OLACAK

F.Bahçe derbisinde bile TT Arena’nın 3’te 2’si dolarken, pazar günkü maç için sadece 10 bin biletin kaldığı ve karşılaşmayı 50 bin civarında taraftarın takip edeceği öğrenildi. Yönetim Karabük mücadelesinde hasılat rekoru kırmayı hedeflerken, taraftarın tek sıkıntısı hala açılmayan metro hattı!..

‘BABA’SARAY!

G.Saray’ın dün iki futbolcusu büyük bir mutluluk yaşadı... Burak Yılmaz ve Blerim Dzemaili, aynı gün birer evlat sahibi olarak babalık sevincini bir arada yaşadı. Kral’ın eşi İstem Yılmaz dünyaya kız çocuğu getirirken; Dzemaili çiftinin ise oğlu oldu. G.Saray Kulübü de iki futbolcunun bu özel gününe kayıtsız kalmadı. Sarı-Kırmızılılar’ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, “İstem-Burak Yılmaz çiftinin Nazlı adını koydukları kızı, Erjona-Blerim Dzemaili çiftinin Luan adını koydukları oğlu oldu. Genç çiftleri tebrik ediyor, minik yavrulara sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

AMRABAT: HER ŞEY MALAGA’NIN ELİNDE

G.Saray’ın yabancı kuralının da etkisiyle sezon başında Malaga’ya kiraladığı Nordin Amrabat, geleceği hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. İspanya’da mutlu olduğunu belirten Faslı yıldız, kariyerine Malaga’da devam etmek istediğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı: “Ben karakterli bir oyuncuyum. Rol yapmam. Bu konuda kararı Malaga verecek. Her şey onların elinde. Ben bu kulübü ve taraftarı seviyorum. G.Saray’dan ayrılırsam geleceğim tek yer burası.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)