E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinÜnlü borsacı liseli aşıklar gibi---

Ünlü borsacı liseli aşıklar gibi

Ünlü borsacı liseli aşıklar gibi
12 Şubat 2016 - 07:28 borsagundem.com

Yıllar önce ayrılan Hülya Avşar-Kaya Çilingiroğlu çifti birlikte katıldıkları organizasyonda kumrular gibiydiler

Avşar ailesi Helin Avşar’ın Kızılay yararına düzenlediği defilede bir araya geldi. Hülya Avşar ve eski eşi borsacı Kaya Çilingiroğlu liseli aşıklar gibi şakalaştı...

Helin Avşar,  geliri Türk Kızılay’a bağışlanan “Kırmızı” temalı defilesini Conrad Otel’de gerçekleştirdi. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra’yla birlikte Helin Avşar’ı yalnız bırakmadı. 10 yıl önce boşanan çift, gece boyunca birbirleriyle şakalaştı. Avşar’ın saçına taktırdığı beyaz tüyle dalga geçen Çilingiroğlu, “Ayçiçeği beyaz tüy modeli. Kızılderililerin simgesi gibi” deyince eski eşinden tokadı yedi. 

Kolundaki bileklikleri gösteren Çilingiroğlu, “Benim tasarımım. Ama Hülya daha paylaşmadı. Hiç destek vermedi” diye şikayet etti.

Zehra’ya 60 bin TL’lik elbise

Sergilenen kıyafetler açık artırmayla satılırken abla Hülya Avşar, kardeşinin tasarladığı beyaz bir elbiseye 60 bin TL’ye ödedi, “Kızım Zehra mezuniyet töreninde giyer” dedi. 

Kaya Çilingiroğlu’nun iş adamı arkadaşı Adem Şimşek de 70 bin TL’ye aldığı başka bir elbiseyi Hülya Avşar’a hediye etti. Geceden 1 milyon 450 bin TL gelir elde edildi. 

İlk kez kırmızı ruj

Zehra yeni saç modeli ve kırmızı rujuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)