E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYarsuvat gidiyor, Hamzaoğlu kalıyor---

Yarsuvat gidiyor, Hamzaoğlu kalıyor

Yarsuvat gidiyor, Hamzaoğlu kalıyor
30 Ocak 2015 - 06:51 borsagundem.com

Mayıs ayında yönetimi bırakacak olan Duygun Yarsuvat, teknik adam Hamza Hamzaoğlu'nun takımda kalmasını garantiledi

Mayıs ayında görevini bırakacak olan Duygun Yarsuvat ve yönetimi, potansiyel başkan adaylarının görüşünü alarak, gelecek sezonda da takımın başında Hamza Hoca’nın kalması için ‘onay’ aldı.

GALATASARAY GELECEK SEZONDA DA HAMZA HAMZAOĞLU İLE DEVAM EDECEK 

2015-2016 sezonunda görev yapacak olan başkan ve yönerim henüz belli olmasa da ortak karar ile Galatasaray’ın teknik direktörü belli... Yönetim, potansiyel başkan adaylarının görüşünü alırken Galatasaray’da ortak karar Hamza Hoca ile göreve devam oldu.

4. yıldız yarışı bitmeden görevi bırakacak olan Duygun Yarsuvat ile yönetimi önemli bir soru işaretini de ortadan kaldırdı. Galatasaray’da başkanlık görevine kim seçilirse seçilsin yeni sezonda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olacak.

ADAYLARIN ORTAK GÖRÜŞÜ

Sezon bitmeden görevi bırakacak olan başkan Duygun Yarsuvat ve idareciler Galatasaray’da 23 Mayıs 2015’de yapılacak olan kongrede adaylığını açıklaması beklenen potansiyel başkan adaylarının görüşünü aldı.
Galatasaray camiası ve potansiyel başkan adayları da birçok ortamda göreve seçilmeleri halinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile göreve devam kararı verdi.
Mayıs ayındaki potansiyel başkan adayları Dursun Özbek, Ali Dürüst ile birlikte adaylıklarını açıklayan Adnan Öztürk ve Turgay Kıran da Hamza Hamzaoğlu ile çalışma kararlarını idarecilere ve camiadaki isimlere bunu dile getirip, deklare ediyor

YENİ KONTRATA HAYIR DEMİŞTİ

5 ay için 500 bin dolar ile makul bir ücrete imza atan ve Yarsuvat yönetiminin sözleşme uzatma teklifine “Sezon sonu konuşalım. Bu daha doğru ve etik olur. Görev süreniz bittiğinde benimde kontratım bitecek. Yeni yönetim istediği kararı versin” diyen Hamzaoğlu’na yeni seçilecek yönetim kontrat sunacak. Kısaca Galatasaray’ın 2015-2016 sezonundaki başkanı ve yönetimi belli olmasa da ortak karar ile teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)