E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporYarsuvat'tan eski başkan Aysal'a şok sözler---

Yarsuvat'tan eski başkan Aysal'a şok sözler

Yarsuvat'tan eski başkan Aysal'a şok sözler
03 Mayıs 2015 - 12:25 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal'ı hedef alan ifadeler kullandı

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurul ile başkanlık görevini bırakacak olan Duygun Yarsuvat çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski Başkan Ünal Aysal'a, "Garip borçlanmalar yapmış. Daha başka şekilde ifade ederim ama çok ağır olur" sözleriyle yüklenen Yarsuvat, başkan adaylarından Dursun Özbek'in de fazla zorlanmadan seçimi kazanacağını iddia etti.

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın NTV Spor'a yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde; 

'STADA GELİNCE BİR BAŞKA YARATIK OLUYORLAR'

Kulüpler arasında dostluğu perçinlemek istiyordum. Anlamsız bir ayrılık var. Stada gidince bir başka yaratık oluyorlar.

'ÖZBEK FAZLA ZORLANMAZ'

Seçimde taraf tutmuyorum, çalıştığım bildiğim isimlerin arkasındayım. Dursun’u tanıyorum. Dursun Özbek kulübün idari ve mali yapısı hakkında söz sahibi olmuştur. Fazla zorlanacağını zannetmiyorum.

'TÖKEZLEMİŞ BİR TAKIMI BU SEVİYEYE GETİRDİK'

Takımın durumundan son derece memnunum. Bizim takım Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Şampiyonluk yolunda gidiyoruz. Ayağı tökezlemiş olan bir takımı sadece morallerini yükselterek bu seviyeye getirdik.
 
"İNAN KIRAÇ'A KENDİSİ HARİÇ HERKES OY VERİR"

İnan Kıraç’ın ve Eğitim Vakfı'nın Galatasaray'ın üzerinde zannetiğiniz kadar etkisi yoktur. İnan Kıraç eğer başkan olmak istiyorsa 5000 kişi varsa 4999 kişi ona oy verir. O kadar da sevilir. O oy vermeyen kişi de kendisidir.
 
'SÖYLESEM ÇOK AĞIR OLUR'


Ünal Aysal’ın Galatasaray'ı nasıl yönettiğini aklım almıyor. Garip borçlanmalar yapmış. Daha başka şekilde ifade ederim ama çok ağır olur. Galatasaray'ı obez bir çocuk haline getirmiş. Belli bir gelir elde etmiş ama gelir yok. Ünal Aysal’ın geri dönme hamlesini yapacağını zannetmem. Ünal Aysal’ın Galatasaray'da kredisi bitmiştir. Geri dönseydi yeterli oyu alamazdı.
 
'ALBAYRAK VE DÜRÜST GİBİSİNİ GÖRMEDİM'

Albayrak ve Dürüst Florya'yı çok iyi idare ettiler. Bu yaşıma kadar Galatasaray'ın içindeyim, bu kadar Galatasaray ile ilgilenen insanlar görmedim. Albayrak futbolcuların her derdi ile ilgilendi. Futbolcuların evinde damı aktı, Albayrak’a geldiler. Florya'ya gittim gözlerime inanamadım; Albayrak ve Sneijder tavla oynuyordu. Albayrak her maçtan evvel  takımı yemeğe götürdü. Yeni gelecek yönetimler Albayrak sonrası Florya için özel kişiler seçmişlerdir. Florya Galatsaray'a yegane para getiren yer. Basketbola dünyanın parasını sarf ediyoruz hiç bir şey gelmiyor. Kızlarımız şampiyon oluyor kupa geliyor. Herhalde o kupayı müzemizin en güzel yerine koyacağız.

'GALATASARAY BAŞKANLIĞINI ÖZLEMEYECEĞİM'

Galatasaray başkanlığını özlemeyeceğim, çünkü ben çok başkanlık yaptım her yerde. Başkanlığı seve seve yaptım çok da zevk aldım. Galatasaray'a hizmet etmek bir zevk çok heyecanlanıyorum. Hayatımdaki bütün değişiklikleri ve başarıları Galatasaray'a borçluyum.
 
'SİZE BYE BYE!'

Taraflarlara mesajım; birbirlerini sevsinler, Galatasaraylılar tribünleri doldursun coşkuyla çocuklarımızı teşvik etsinler coşkuyla ama küfürle değil. Ben de size bye bye diyorum…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı03 Mayıs 2015 17:56

    ünal aysala neden dava açmıyor bu adamlar araştırılsın bütün yaptıkları neden sadece konuşulup duruluyor. madem sağlam götürmüş diyorlar götürdüğüylemi kalsın diyorlar ozaman. anlamadım ben bu işi...