E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYatırımcılar kendilerini tehlikeye hazırlamalı---

Yatırımcılar kendilerini tehlikeye hazırlamalı

Yatırımcılar kendilerini tehlikeye hazırlamalı
28 Nisan 2015 - 14:01 borsagundem.com

Yapılan bir analizde piyasa yatırımcılarının şoklara karşı nasıl direnmesi gerektiği belirtildi

MarketWatch sitesinde yer alan bir analizde, yatırımcıların borsalarda yaşanacak yeni şoklara karşı nasıl ayakta kalacağına işaret edildi.

Analizde, yatırımcıların günlük adımlar atarak kendilerini güvene alabileceklerini ve adımlarını atarken kendi düşüncelerinden çok piyasa tepkisine göre karar vermeleri gerektiğine işaret edildi.

Yatırımcıların yapacağı en iyi şeyin kendilerini tehlikeye önceden hazırlanmasının en azından gün sonunda olabilecekleri önceden düşünüp, yatırım kararlarını ona göre almasının gerektiğine işaret edildi.

Analizde, son 30 yıllık aylık verilere göre, yatırımcıların en kötü performansı kritik noktalarda gösterdiklerini, özellikle borsalarda ciddi bir düşüş olduğunda ve dipten yukarı çıkışlarda yaşanıyor.

Haberde, yatırımcıların aslında piyasaların vermesi gerektiği tepkiye göre kendisini konumlandırmasının en önemli şey olduğu da ifade edildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)