E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYellen Jackson Hole'a katılmayacak mı?---

Yellen Jackson Hole'a katılmayacak mı?

Yellen Jackson Hole'a katılmayacak mı?
27 Mayıs 2015 - 06:37 borsagundem.com

Fed Başkanı Yellen, ekonomistlerin ve politika yapıcıların Jackson Hole bir araya geldikleri yıllık toplantıya katılmamayı planlıyor

Fed Başkanı Janet Yellen, ekonomistlerin ve politika yapıcıların Jackson Hole, Wyoming’deki yıllık toplantısına katılmamayı planlıyor. Söz konusu açıklama merkez bankası sözcüsü tarafından Washington’da yapıldı.

Jackson Hole dünyadan ekonomistler ile merkez bankası yetkililerinin katıldığı ve para politikalarının tartışıldığı bir platform. Jackson Hole konferansları ayrıca Fed'in bazı kritik mesajlarını verdiği toplantı olarak da biliniyor.

Jackson Hole konferansları bu yıl 27-29 Ağustos tarihleri arasıdn Wyoming'de yapılacak. Konferansın bu yılki başlığı enflasyon dinamkleri ve ve para politikaları olacak.

Yellen'den önceki başkan Ben S. Bernanke de görev süresinin sonuna gelirken, 1987'den beri ilk kez Jackson Hole konferasına katılmayan Fed başkanı olmuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)