E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaAracı Kurum RaporlarıYellen piyasalara istediğini veremedi…---

Yellen piyasalara istediğini veremedi…

Yellen piyasalara istediğini veremedi…
10 Şubat 2016 - 17:13 borsagundem.com

İkon Menkul Değerler, Fed Başkanı Yellen'ın yaptığı açıklamaları değerlendirdi

Son günlerde piyasalar tarafında yaşanan çalkıntının ardından gözler Yellen’a çevrildi. Yellen’ın Senatoda yapacağı sunum öncesinde konuşma metni piyasayla paylaşıldı. Metne baktığımızda aslında son söyledikleri arasında pek bir fark olmadığını görüyoruz. En son faiz toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda olduğu gibi Yellen, kademeli faiz artışını sürdürmeye devam edeceklerini ve son faiz toplantısı sonrasındaki konumunu sürdüreceklerini belirtti. Piyasaların beklediği daha güvercin açıklama şimdilik gerçekleşmediği görülüyor.

Deutsche Bank, Tahvil Geri Alımını Değerlendiriyor...

Financial Times gazetesinin bildirdiğine göre; Deutsche Bank milyarlarca euro değerindeki tahvillerini geri alarak; borçlanma araçlarındaki değer kaybının önüne geçmeyi değerlendiriyor.FT, Deutsche Bank'ın acil geri alım planında, yaklaşık 50 milyar euro düzeyinde bulunan kıdemli tahvillere odaklanmasının beklendiğini belirtti.Plan hakkında bilgisi olan bir kaynağa dayanan gazete, Additional Tier 1 tahvillerinin sözkonunusu planda yer almayacağını ileri sürdü.

New Hampshire Ön Seçimlerinin Galibi Trump Ve Sanders…

ABD'de partilerin başkan aday adaylığı yarışı kapsamında New Hampshire Eyaleti'nde düzenlenen ön seçimlerde, Demokrat Parti'de Bernie Sanders, Cumhuriyetçi Parti'de ise Donald Trump galip geldi. Hillary Clinton'a karşı başarı elde eden Sanders yaptığı konuşmada, "zaferinin, insanların gerçek bir değişim istediğini gösterdiğini" söyledi. Vermont Senatörü Sanders da milyoner işadamı Trump da kampanyalarında ana akım merkez siyaseti eleştiriyor.New Hampshire'daki ön seçimlere katılımın tarihi düzeyde olduğu bildiriliyor.

Financial Times'tan Suriye'ye Askeri Müdahale İddiası...

Financial Times, Suudi Arabistan ve Türkiye'nin, Suriye'ye askeri müdahale gerçekleştirmeyi değerlendirdiğini öne sürdü. Haberde, Suudi Arabistan'ın, Suriye'de muhaliflere destek için, ülkenin kuzeyinde bir güvenli bölge oluşturma hedefiyle, Türkiye'nin de içinde yer aldığı ülkelerle, bu alana kara gücü göndermeyi tartıştığı belirtiliyor.
İkon Menkul Değerler

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)