E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan Maliye Bakanı Varoufakis istifa etti---

Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis istifa etti

Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis istifa etti
06 Temmuz 2015 - 08:39 borsagundem.com

Yunanistan'da yapılan referandumun ardından Maliye Bakanı Varoufakis istifa ettiğini açıkladı Ç

Yunanistan'da referandumun ardından istifa krizi yaşanıyor. Eski Başbakan Samaras'ın parti genel başkanlığı görevinden istifasının ardından Yunanistan Maliye Bakanı Varoufakis de istifa etti.
Varoufakis yaptığı açıklamada bugünden itibaren görevinden ayrıldığını duyurdu. Bunun yanısıra Çipras ve yeni maliye bakanını destekleyeceğini açıkladı.
Varoufakis referandumdan evet oyu çıkması halinde istifa edeceğini açıklamıştı ancak hayır oyu çıkmasına rağmen istifasının nedeni anlaşılamadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eee06 Temmuz 2015 12:35

    öyle muhalefetken atıp sıkması değilmiş bakancık. kendi ağzıyla itiraf etmişti. muhalefet yapmak gibi değilmiş ülkeyi yönetmek diye. altında ezildi hödük.

  • Mehmet 06 Temmuz 2015 11:43

    Göz değmesi(nazar) insanı mezara ve deveyi kazana götürür.

  • Hasan06 Temmuz 2015 11:01

    Yorumları okuyunca şaşırdım. Almanya ve Fransa başta olmak üzere Yunanistanı sömürdüler, sen üretme ben daha ucuza üretirim dediler. 1950'lerde Türkiye'nin başına Marshall yardımlarıyla ne geldiyse benzerini Yunanlılar yaşadı. Yunanıstanda var olan üretim yerleri de kapandı. Yunanlılar ne kadar tembelse Italyanlar, Ispanyollar ve hatta Türkler'de o kadar tembel. Yunanla Almanı, isveçliyi karıştırmayın. Akdeniz ülkesi insanı daha rahat olur. En azından bakanı bizim gibi koltuğa yapışmıyor, onuruyla istifa ediyor yaptıysa bir hata...

  • Ercan06 Temmuz 2015 09:29

    Dunya Yunanistani koz kullanip ,bizim gibi ulkeleri ekonomik olarak pataklamak,butun strateji bu..Yunanistan boyle bol kepce yerken neredeydi ,dunya finansorleri??? Ben bizim borsamizin dusmesini kabul etmiyorum ve protesto ediyorum

  • fafa06 Temmuz 2015 09:05

    Hesapsız kitapsız yiyip içtiniz ödemeye gelince yan çiziyorsunuz. İsrafın ve ölçüsüzlüğün kanıtı.Sizin yüzünüzden bütün dünya sıkıntıda.

  • MEHMET06 Temmuz 2015 08:53

    yemedi tabi...