E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaYunanistan memur alacak---

Yunanistan memur alacak

Yunanistan memur alacak
29 Ocak 2015 - 13:21 borsagundem.com

Yunanistan'da 3 bin civarında memur acilen işe alınacak

Yunanistan'da yeni hükümet, tasarruf tedbirleri kapsamında işten çıkarılan 2 bin 500 ila 3 bin 500 kadar memurun bu ay içerisinde işe alınacaklarını duyurdu.
Yunanistan'da yeni hükümet, seçim vaatleri arasında yer alan işsiz kalan kamu memurlarının bir bölümünün yeniden işe alınması konusunda adım atmaya hazırlanıyor. İdari Reformlar Bakan Vekili Yorgos Katrugalos, işten çıkarılan temizlik işçileri, okul güvenlik 
görevlileri ve teknik okullarda çalışan öğretmenlerin atamalarının bu ay içerisinde yapılacağını söyledi. Bakan Vekili Katrugalos, bu çalışanların anayasaya aykırı şekilde işten çıkarıldıklarını da belirtti. 
Bu kişilerin maaşlarının karşılanması için paranın nereden bulunacağına dair bir soru üzerine Katrugalos, bütçenin 2015 yılında 15 bin memurun istihdamını öngördüğünü söyledi.   

İŞTEN ATILAN DEVLET TELEVİZYONU ÇALIŞANLARI DA GERİ ALINACAK

Önceki hükümet tarafından işten çıkarılan eski devlet televizyonu ERT çalışanlarının da işe alınacağını söyleyen Katrugalos, ancak bunun kendi bakanlığının görev alanına girmediğini söyledi. Eski ERT çalışanlarının toplam sayısı 2 bin 700 civarında.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)