Ana SayfaHisse Öneri ListesiHisse portföy önerisi, 8 hisse 8 neden---

Hisse portföy önerisi, 8 hisse 8 neden

1 / 9
Hisse portföy önerisi, 8 hisse 8 neden
25 Haziran 2015 - 10:21 www.borsagundem.com

Yeni Model Portföyümüzde de her türlü yatırım ürünü sınıfına yer verme stratejisini devam ettirmekle birlikte, mevcut durumda, politik belirsizlik unsurunun piyasa dinamikleri üzerindeki ağırlıklı etkisi ortadan kalkana kadar hisse senedi portföyümüzü geri planda tutmayı tercih ediyoruz.

Yeni hükümetin kurulmasıyla ilgili daha net bir tablonun oluşması durumunda ise, %20 ağırlıkla hisse senedi pozisyonumuzu açmayı planlıyoruz. Ancak, her ne kadar mevcut durumda, fiili olarak uyguladığımız Model Portföyde hisse senedine yer vermiyor olsak da, hisse senedi yatırımcılarına yönelik olarak beğendiğimiz sektör ve şirketleri paylaşmak isteriz.

Öncelikle, daha önce yayımladığımız Güvenli Sektörler temasıyla, İnşaat, Cam, Havacılık sektörlerini ön plana çıkardığımız, sonrasında da GYO Sektör raporumuz ile yatırım tavsiyesi verdiğimiz hisseler ile ilgili beklentilerimizi genel olarak koruyor olmakla birlikte, hükümet kurulup güven ortamı oluşana kadar ilgili sektörler için izlemede kalınması tarafındayız.

Diğer taraftan, kur ve faiz tarafındaki olumlu gelişime ek olarak, ikinci çeyrek itibariyle iç talebe yönelik aldığımız iyimser sinyaller doğrultusunda, Beğendiğimiz Hisseleri; Garanti Bankası, İş Bankası, Coca- Cola İçecek, Ülker, Bim, Ford Otosan, Arçelik, Soda Sanayi olarak belirliyoruz.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CK29 Haziran 2015 01:55

    Bu yilin flas hissesi ADEL olacak 9 temmuzda kartaldaki arsa ihalesi var agustosta 6 aylik kar muhtemeldir ki cok iyi bir kar aciklayacak arti sermaye artirimi yapacak gibi gerisini siz dusunun ytd

  • HALK ÇOÇUGU25 Haziran 2015 16:48

    HADİ. RAMAZANDA İNSANLAR DAHA AZ YİYOR İKİ ÖĞÜN DİĞER AYLARDA 3 ÖĞÜN

  • HADİ25 Haziran 2015 16:41

    RAMAZAN BİTMEDEN BİTİR OYAK YATIRIM BECEREMEDİ Bİ SENDENE

  • kenan25 Haziran 2015 12:32

    bu hisseler, ky lere pazarlamak için elde kalmış alıcının dört gözle arandığı hisseler