E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiLagarde: Yardım ederiz---

Lagarde: Yardım ederiz

Lagarde: Yardım ederiz
06 Temmuz 2015 - 19:55 borsagundem.com

IMF Başkanı Christina Lagarde Yunanistan'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu

IMF Başkanı Lagarde Yunanistan'daki referandum sonucuyla ilgili olarak, " IMF dünkü referandumdan önemli notlar çıkardı. Durumu yakından izliyoruz. Talep edildiği takdirde yardım ederiz" diye konuştu. Lagarde'ın bu sözleri IMF'in Yunanistan'a maddi destekte bulunabileceği şeklinde yorumlandı.

OLAĞANÜSTÜ ZİRVE ÇAĞRISI
AB Konseyi Başkanı Donald Tusk, Yunanistan’daki referandumdan “Hayır” yanıtı çıkmasından sonra Euro Bölgesi liderlerini 7 Temmuz akşamı Brüksel’de olağanüstü zirveye çağırdı. Toplantıda Yunanistan’ın durumu görüşülecek. Tusk, yayınladığı yazılı açıklamada : “ Yunanistan’daki referandumun ardından önümüzdeki olası yolları görmek ve durumu müzakere etmek için en üst düzeyde liderler bazında acil olarak toplanmamız gerektiğine inanıyorum. Bu netice Yunanistan’ın geleceği açısından üzücüdür. Toplantıya Avrupa merkez bankası ve Eurogroup Başkanı da katılacak. Yunan makamlarının inisiyatifini bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nadir.06 Temmuz 2015 23:02

    Herkes parasının derdine düşmüş hiçkimse demiyorki bizim ülkemizin hali neolacak bakın HIRİSTİYAN alemi birbirini destekliyor birde MÜSLÜMAN lar diye nitelendirdiğimiz şu müslüman kesimine bakın hepside birbirini vurmanın peşinde nerede kaldı müslümanlık ALLAH hepinizi islah eylesin bizler yunanistanın durumuna düşsek hayatta kimse yardım etmez,

  • Himmet06 Temmuz 2015 21:05

    Hele şükür yarın olumlu yansır piyasalara

  • Ekonomist06 Temmuz 2015 20:37

    Asgari ücretin 1000 Euro olduğu tembel bir ülkeye oldukça çok yardım yapmanız gerekiyor, peki bunun bedeli ne olacak?