E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMaliye Bakanı'ndan reform adımı---

Maliye Bakanı'ndan reform adımı

Maliye Bakanı'ndan reform adımı
25 Kasım 2015 - 11:21 borsagundem.com

Maliye Bakanı Naci Ağbal, mali disiplinden asla vazgeçmeyeceklerini söyledi

Yeni Maliye Bakanı Naci Ağbal’dan ilk açıklama geldi. Ağbal, “Asla vazgeçmeyeceğimiz bir şey varsa o da mali disiplin olacak. Mali disiplini koruyarak yeni dönemi reform dönemi olarak adlandıracağız” dedi. Naci Ağbal, önümüzdeki ayların TBMM'nin reform gündemiyle yoğun olarak çalışacağı dönem olacağını da sözlerine ekledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • şahin......25 Kasım 2015 12:10

    yada boşaltıp bunu sermaye araçları baz alındığında fiyatlayamamasının başarısızlığı

  • şahin25 Kasım 2015 12:07

    sacmalık gibi ama değil.

  • şahin.deşifre oldunuz25 Kasım 2015 12:06

    fed ve batılı ülkelerin ise 1998 yılından günümüze kadar olan sürec baz alındığında başarısı.yerel piyasanan yandaş fırsatçı akıllılarının başarızlığı ve sonuç batı baz alındığında sizler zaten kendi vatanınızı satanlar olarak ne haliniz varsa görün ben arada idare ederim mantığı

  • şahin25 Kasım 2015 12:02

    kısaca bop u baz alıp yunan ekonomisinin içini boşaltan zeka bop u baz alan akp nın türkiye ekonomisinin içini boşaltamamış olmasının başarısızlığı

  • şahin25 Kasım 2015 12:00

    geç kaldınız.13 yıl.akabınde 40 milyar dolar işletilebilir döviz borçuna karşılık tl den atılan sıfırların karşılığı yerel para brimi ve fed in yaptırım politikaları getirisi götürüsü baz alındığında.13 ay yada 2 yıl içinde türkiye ekonomisi iflas ve yeni ekonomik ve meclis kurmaylarının suçu üstlenme politikalarının sonuçu olarak borç yükü ve siyasetin iflası.umarım yanılırım.