E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiMedvedev'den Türkiye'ye 'lüzumsuz' yanıt---

Medvedev'den Türkiye'ye 'lüzumsuz' yanıt

Medvedev'den Türkiye'ye 'lüzumsuz' yanıt
30 Kasım 2015 - 13:57 borsagundem.com

Türkiye Rusya arasındaki kriz yatışmak yerine yeniden alevlendi

Başbakan Davutoğlu’nun ‘Kimse bizden görevimizi yaptığımız için özür beklemesin” açıklamasına Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev'den anında yanıt geldi.

Türkiye'nin 'özür dilemeyiz' açıklamasını yorumlayan Medvedev, 'Türk hükümetinin tuhaf bir pozisyon aldığını ve yaptığı açıklamaların lüzumsuz olduğunu' söyledi.

Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev’in konuşmasından öne çıkan bölümler şöyle:

Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, Türkiye'ye karşı uygulamaya konulacağı duyurulan tedbirlerin daha ilk adım olduğunu, gerektiği takdirde bu tedbirlerin genişletilebileceğini söyledi.
 
Medvedev ayrıca, alınan sınırlama kararlarının uygulanmasında pragramik olunmasını, kararların Ankara'nın en hassas olacağı, Rusya'nın ise en az zarar göreceği şekilde uygulanmasını istedi.
 
Medvedev, "Rusya Federasyonu'nun Türkiye'ye karşı aldığı tedbirler, Türkiye'nin agresif ve düşmanca eylemlerine gerekli bir yanıt" diye konuştu.
 
Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev Rusya Bakanlar Kurulu'na Türk iş  sektörüne kısıtlayıcı önlemlerin amacını anlatmaları talimatını verdi.
 
Başbakan, 'Onlar Türkiye hükümetinin politikasının ‘rehineleri'  oldular' dedi. Ayrıca Medvedev bu kısıtlamaların gereklilik halinde  genişleyebileceğini bildirdi.
 
Medvedev, 'Türkiye garip bir tavır takınıyor. Yorumları gereksiz'  dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • dlbyz30 Kasım 2015 19:14

    buda kim acaba putinn kuklasımı ne diyyo bu be Akbulut kuklası parlak çoçuk

  • sakin at ciftesi30 Kasım 2015 17:59

    konuşsunlar bakalim antalyadaki ruslar korkudan disari cikmiyorlar. Bilginize

  • ERDİNÇ30 Kasım 2015 17:02

    medvetev yürü bak işine lan kukla adam gibi konuş çakal başlarım senin uçağına yeter ulan sen kimsin kukla

  • emin güney30 Kasım 2015 16:45

    bademlerin de sonu bu ruslardan olacak gibi, hadi hayırlısı!

  • REFERANS30 Kasım 2015 16:11

    DAVUTOĞLU ,HALA RUS GELİN ALIN DİYORMU ACEBA.ÜMMETÇİ KAFA. RUSYA ZİYARETİNE GİTTİ,RUS GELİN ALIN DİYE MİLLETE ÇAĞRIDA BULUNUYOR.

  • Ramon30 Kasım 2015 15:34

    Rus halkını sevdiğimizi rus misafirlere ve iş adamlarına her zaman sıcak ve misafirperver davranacağımızı ölen rus pilot için üzgün olduğumuzu ailesine baş sağlığı dilediğimizi ilişkilerde ekonomi ve siyaseti ayırdığımızı açıklasak ne kaybederiz rus halkına sıcak mesaj verilmeli

  • SEDAT30 Kasım 2015 15:28

    BU İŞİN BUKADAR UZAMASININ SEBEBİ NATO’NUN “TÜRKİYE KENDİ SINIRLARINI VE HAVA SAHASINI KONUMA HAKKINA SAHİPTİR” AÇIKLAMASIDIR. BAŞKALARINA OLMUŞ OLSAYDI NATO SÖZCÜSÜ “SINIR İHLALİ NEDENİ İLE GEREĞİ YAPILMIŞTIR” AÇIKLAMASI YAPAR ARDINA DA NATO ÜYELERİYLE TOPLANIR HERZAMANKİ GİBİ KARA BİRLİĞİ OLUŞTURULURKAN TÜRKİYEDEN KARA BİRLİĞİ YÖNÜNDE GÖREV DAĞILIMI YAPILIRDI. NE DİYELİM RUSYA ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA ŞU SAATTEN SONRA UMARIM ÖZÜR DİLEMEYİZ. MADDİYATTA KAYBETTİK MANEVİYATTA KAYBETMEYELİM.

  • MEHMET 30 Kasım 2015 15:24

    aDAMLAR iSTANBULU ATOM LAVURMAYI TARTIŞIYOR,BİZİMKİLERDE istanbula ne kadar AVM yaparızı tartışıyor.Daha etkili silh yapmayı düşünmüyor.

  • cenk30 Kasım 2015 15:22

    rus toplumu şu anda hassas onlara ha bire karşı demeç vermek yerine susmak el atından işi yumuşatmak lazım bu iş kılıçdara bahçeliye çene yarışına benzemez

  • wexell30 Kasım 2015 15:00

    adam oldular güya sebzeyi iç piyasaya verin zaten halk pahalı diye alamıyor ucuzlarsa herkesin alım gücü olur vatandaştan esirgemeyin

  • wexell30 Kasım 2015 14:55

    arkadaş iyice artisleşti türkiyeyi çok küçümser oldu zararı kensierine dokunur ...

  • ÖZ-ÖZ30 Kasım 2015 14:49

    Karşısında dünyanın 2.güçlü lideri var, adam basiretsiz ve pısırık, hep kendine hizmet eden iç muhalefet liderlerine davrandığı gibi davranıyor. Kendi malum kıl kitlesi ve muhtarlara şikayet ediyor.

  • refrans30 Kasım 2015 14:43

    şımardılar kesin bizde bunlara ders vermeliyiz.Altta kalmaamlıyız.

  • referans30 Kasım 2015 14:41

    Hadi bakalım sızlanmayı bırakında Türkiyedeki Rusları yurt dışı edin bakalı...Doğalgaz almayı kesin.Tavuk fiyatları anında yarıya indi.Narenciye yarıya iindi.

  • referans30 Kasım 2015 14:37

    AKP bize kabadayı.Hadi bakalım.Rusya size istemediğiniz dersi ezberletiyor.Dost böyle olur.Her yere burnunuzu sokmayın bir daha.Dünya lideri.Başımızı devamlı derde sokuyorsunuz.Araplara yaranmak ve Arap gibi davranmak için Türk milletini ve Türklüğü aşağılamak..Hadi bakalım.

  • adem30 Kasım 2015 14:32

    ADAMLARIN TAVIRLARI BELLİ,DAHA FAZLA KÜÇÜK DÜŞMEMİZ GEREKMİYOR.BİZ DE ALTERNATİF TEDBİRLER ÜZERİNDE DURMALIYIZ.

  • ömer30 Kasım 2015 14:31

    sen kalas kals konuşma. sen konuş türkiye susun .geç onları medved