E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaMakro EkonomiVaroufakis: İspanya Yunanistan gibi olur---

Varoufakis: İspanya Yunanistan gibi olur

Varoufakis: İspanya Yunanistan gibi olur
02 Ağustos 2015 - 17:06 borsagundem.com

Yunanistan Eski Maliye Bakanı Varoufakis El Pais gazetesine verdiği röportajda İspanya için önemli değerlendirmelerde bulundu

Yunanistan’ın olaylı eski Maliye Bakanı Yanis Varufakis, İspanyol El Pais gazetesine verdiği röportajda, İspanya’da kemer sıkma politikalarının uygulanması durumunda, güney ülkesinin Yunanistan ile aynı kaderi paylaşacağını söyledi.

Varufakis, “İspanyollar, Yunanistan’da olan bitenden bağımsız olarak, kendi ülkelerinin ihtiyaçlarını temel almalı ve kendi ekonomik/sosyal durumlarını değerlendirmeli” dedi.

Varufakis, “İspanya’nın Yunanistan olma tehlikesi her zaman var ve Yunanistan’a zorla yaptırılan hatalar tekrarlanırsa, bu ihtimal gerçeğe dönüşecek” diye devam etti.

VARUFAKİS'İN GÖMLEĞİ OLAY OLDU
Euro hakkındaki alışılmışın dışındaki fikirleriyle bilinen ekonomist Varufakis, Yunanistan’daki kurtarma paketi referandumundan evet çıkmasının ardından görevinden istifa etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)