E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaNeden YükseldiGalatasaray hisseleri coştu, Fenerbahçe çöktü---

Galatasaray hisseleri coştu, Fenerbahçe çöktü

Galatasaray hisseleri coştu, Fenerbahçe çöktü
14 Mayıs 2015 - 10:48 borsagundem.com

Süper Lig'in bitimine 3 hafta kala oynanan maçlar, zirvede hesapları alt üst etti

BORSAGUNDEM.COM-ÖZEL HABER

Galatasaray, Fenerbahçe
ve Beşiktaş arasında devam eden şampiyonluk mücadelesi ligin bitimine 3 hafta kala iyice alevlendi. Fenerbahçe'nin dün akşam Kayseri Erciyesspor ile oynadığı maçta 1-1 beraber kalması, Galatasaray ile olan puan farkının 3'e çıkmasına neden oldu. Galatasaray 70 puanla liderlik koltuğunda. 3. sırada  bulunan Beşiktaş'ın ise 65 puanı bulunuyor. Bir maç eksiği bulunan Beşiktaş bu akşam Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. 

Dün oynanan Fenerbahçe maçından sonra Galatasaray'ın puan farkını açması, GSRAY hisselerinin yüzde 10,97 yükselerek tavan olmasına neden oldu. 22,75 TL'ye yükselen hisseler günün en çok yükselen hisseleri arasında ilk sıralarda. Beşiktaş hisseleri (BJKAS) ise yüzde 5'in üzerinde yükselerek 2,36 TL'yi gördü. 

Fenerbahçe ise dün alınan beraberliğin ardından bugün güne sert düşüşle başladı. Yüzde 9 değer kaybeden hisseler 36,50 TL'ye kadar düştü. Saat 10:55 itibarıyla yüzde 7 kayıpla güne devam eden FENER hisseleri 37,30 TL'den işlem görüyor.

3 büyüklerin süper ligde oynadığı maçlar ve puan durumları şöyle:



BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'A UEFA KULÜP LİSANSI

Beşiktaş ve Galatasaray ligin zirvesinde öne çıkarken, iki şirketin UEFA Kulüp lisans başvuruları da kabul edildi. UEFA Kulüp Lisansı başvurusunda bulunan Beşiktaş ve Galatasaray'ın gerekli kriterleri karşıladığı sonucuna varılarak, başvurularının kabul edildiği 13/05/2015 tarihinde KAP'a yapılan açıklamalarla duyuruldu. UEFA Kulüp lisans başvurularının kabulü, TFF Kulüp Lisans Kurulu tarafından oybirliği ile kararlaştırıldı.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aaa20 Mayıs 2015 16:54

    4 günde % 85 prim yaptı, hafta sonuna kesinlikle gsray hissesiyle girmeyin, borsada beklenti alınır gerçek satılır, şampiyon olduğu anda düşüş başlayacak, pazar akşamı puan kaybederse yine düşüş olacak,elinde olan satıp çıksın 25-30 tl ye geri dönecek,

  • selin17 Mayıs 2015 11:58

    bilir kişiler biraz yorum yapın ne olacak galatasaray hisseleri daha gidermi