E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem17 polis tutuklandı---

17 polis tutuklandı

17 polis tutuklandı
20 Nisan 2015 - 23:32 borsagundem.com

İstanbul merkezli soruşturmada gözaltına alınan ve tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen 29 polisten 17'si tutuklandı.

İstanbul merkezli çok sayıda ilde düzenlenen "paralel yapı"ya yönelik operasyonda gözaltına alınan ve tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen şüphelilerden 17'si tutuklandı. 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından, "suç örgütü kurmak", "örgüt üyesi olmak", "siyasal casusluk", "resmi evrakta sahtecilik", "kişisel verileri usulsüz kaydetme", "bilgisayar verilerini silme" ve ''Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin görevini yapmasını kısmen engellemeye teşebbüs'' suçlarından yürütülen soruşturmada, savcılık tarafından ifadesi alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 29 şüpheli polisin hakimlik sorgusu sona erdi. 

Hakimlik, aralarında eski İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı ile eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın da bulunduğu 17 kişinin tutuklanmasına karar verdi. 

Diğer 12 şüpheli ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)