E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem2 binden fazla terörist etkisiz hale getirildi!---

2 binden fazla terörist etkisiz hale getirildi!

2 binden fazla terörist etkisiz hale getirildi!
05 Ekim 2015 - 11:21 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Selami Altınok, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Altınok, 22 Temmuz'dan bu yana 2 bin 483 terör olayının meydana geldiğini, buna karşı jandarma, emniyet ve silahlı kuvvetler mensuplarının yurt içinde 4 bin 328 operasyon gerçekleştirdiğini, operasyonlarda 2 binin üzerinde teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakan Altınok şunları söyledi:

"Sözde şehitlik ve mezarlık dedikleri alanların etrafındaki binalardan 35 tane kaleşnikof aldık. Kaleşnikoflara namaz kıldırmıyorlar.

Ortadoğu'da yaşananlar, Arap Baharı sonucunda PKK da kendisine dışardan sunulan bir takım önerilerle herhalde hayallere kapıldı diye düşünüyorum. Bu hayaller sonucunda belki çözüm sürecinin başlangıcında kabullenmiş olduğu değerlendirmeleri ve kabulleri değiştirebileceğini, daha fazlasını alacağı hayallerine kapıldı. Ama Türkiye Cumhuriyeti devletinin gücü, dört bin yıllık devlet geleneği, buna müsaade etmez, etmeyeceğini de gördüler."

Bakan Altınok, sokağa çıkma yasağının, hukuki bir alt yapıya dayandığını belirterek, "Bunun tek bir gerekçesi vatandaşımızın can ve mal güvenliğini korumak. 90'lı yıllar söylemini kesinlikle kabul etmiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti her şeyi hukuk çerçevesinde yapıyor. 90'lı yıllar söyleminde Terör örgütü kaldı. 90'lı yıllar söylemini terör örgütü gerçekleştiriyor" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)