E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem6 kişilik İngiliz aileye IŞİD gözaltısı---

6 kişilik İngiliz aileye IŞİD gözaltısı

6 kişilik İngiliz aileye IŞİD gözaltısı
21 Nisan 2015 - 00:24 borsagundem.com

IŞİD'e katılmak için Suriye'ye seyahat ettiği tahmin edilen altı kişilik İngiliz aile, Türk polisi tarafından Ankara'da yakalandı

İngiltere'nin güneydoğusundaki Berkshire bölgesinin Slough şehrinden olan anne, baba ile dört çocuklarının en son 7 Nisan'da görüldükleri ve 16 Nisan'da kayıp olduklarının polise bildirildiği açıklanmıştı.
      
Polis açıklamasında, Asif Malik (31), Sara Kiran (29), Zoha (7), Essa (4), Zakariya (2) ve Yhaya'nın (1) güvenliğinden çok endişe duyduğunu bildirerek, ailenin Macaristan üzerinden Suriye'ye gitmeye çalıştığının tahmin edildiğini belirtmişti.

Associated Press'e konuşan bir Türk yetkili, ailenin gözaltına alındığını söyledi.

Thames Valley Polisi Komiser Yardımcısı John Campbell, "Asif ve Sara'ya buradan sesleniyoruz. Lütfen bizimle irtibata geçin ve ülkenize geri dönün. Aileleriniz sizlerle ilgili endişeli"demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır21 Nisan 2015 07:19

    Müslüman kılığına girmiş İngilizler Siyonist Protestan Yahudilerin akıl oyunlar İngilizlerin akıl oyunları ingilizlerin mirasları yemekle bitmez gözü aç İngilizler hala ortadoğuda ne işin var