E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem7 PKK'lı terörist öldürüldü---

7 PKK'lı terörist öldürüldü

7 PKK'lı terörist öldürüldü
01 Aralık 2015 - 07:45 borsagundem.com

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının devam ettiği Derik ilçesinde 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi

Mardin Valiliği, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Derik’te yapılan operasyonlarda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini,1 askerin şehit olduğunu ve 1 askerin de yaralandığını açıkladı. Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı askerimize acil şifalar diliyoruz.
Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlamak amacıyla bölücü terör örgütü mensuplarıyla mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın kesinlikle uyması, kendi can ve mal güvenlikleri yönünden önem arz etmektedir. Ayrıca vatandaşlarımızın sokağa çıkma yasağına uyma noktasında gösterdikleri hassasiyet ve sabır için teşekkür ederiz” denildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)