E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAhmet Hakan'dan saldırı sonrası ilk tweet!---

Ahmet Hakan'dan saldırı sonrası ilk tweet!

Ahmet Hakan'dan saldırı sonrası ilk tweet!
06 Ekim 2015 - 13:18 borsagundem.com

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan saldırı sonrası ilk tweetini attı. Hakan 'yılmak yok, yola devam' dedi

30 Eylül gecesi evinin önünde 4 kişinin saldırısına uğrayan Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, saldırı sonrası ilk mesajını Twitter üzerinden paylaştı.

Ahmet Hakan mesajında, "kardeşler! mesajlarınızin tümünü gördüm. hepinize cok ama çok teşekkürler. yılmak yok, yola devam." ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Sayın gazeteci 06 Ekim 2015 14:40

    Dogan la ne derdi var diyen kişi hangi ülkede yaşıyor acaba,doğanın geçmişini biraz arastirsa herşeye görecek aslında.

  • HALK06 Ekim 2015 14:15

    BU MİLLETİN DOĞANLA BİR ALIP VEREMEDİĞİ YOK KARDEŞİM DOĞANIN BU MİLLETLE BİR ALIP VEREMEDİĞİ VAR.SEN BU ZAMANA KADAR BUNU ANLAMAMIŞSIN SANIRIM.ADAM RESMEN MİLLETİN AKLIYLA ALAY EDİYOR.EN ÜST DÜZEYDE ALMANLARIN ÇIKARLARINA HİZMET EDİYOR.BUNU UÇAN KUŞ BİLE BİLİYOR ARTIK SEN HERHALDE MARSTA YAŞIYORSUN Kİ BUNLARI BİLMİYORSUN

  • krn-i06 Ekim 2015 14:11

    Ahmet Hakana geçmiş olsun, Türkiye de her gün vatandaşlar darp ediliyor ama işlem bile yapılmıyor, sadece ahmet hakah yok ne ahmetler var onlar ne yapsın her olayı memleket meselesi yapmayın

  • ersan06 Ekim 2015 13:58

    Hiç de ameliyat olmuş bir durumu yok,eski resmi mi acaba?:)

  • Geçmiş Olsun Sayın Gazeteci06 Ekim 2015 13:44

    Ahmet Hakan a çok geçmiş olsun, işini layıkıyla yapmaya çalışan iyi bir haberci.. Halk nickli şahsın yorumuna baktım da; Bu milletin Doğanla ne derdi var anlamadım gitti? Terör, Suriye meselesi, enflasyon, memur-emekli maaşları, geçim derdi konuşmazlar! İşleri güçleri Doğanla ilgili garip hikayeler yazıp her şeyin sorumluluğunu ona atmak..

  • HALK06 Ekim 2015 13:29

    YILMAK YOK DOLAYLI OLARAK PATRONUM DOĞAN BENİ DÖVDÜRTTÜ AMA YILMADAN YIKILMADAN YOLA DEVAM.PATRONUMUN DÖVDÜRTTÜĞÜ YERDE GÜL BİTER BE.AAH AHMET HAKAN NE HALLERE DÜŞTÜN BE SEN BU HALLERE DÜŞECEK ADAM DEĞİLDİN AMA İNSANIN BİR AN İÇİN PUSULASI ŞAŞMASIN SONUNDA BÖYLE DURUMLARA KADAR DÜŞEBİLİYOR.