E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAK Parti ve CHP'den flaş koalisyon açıklaması---

AK Parti ve CHP'den flaş koalisyon açıklaması

AK Parti ve CHP'den flaş koalisyon açıklaması
03 Ağustos 2015 - 22:06 borsagundem.com

Hükümet kurma süreci kapsamında, AK Parti ile CHP heyetleri arasında gerçekleştirilen görüşmelerin beşincisi sona erdi.

Ankara Palas Devlet Konukevi'ndeki görüşme, saat 14.15'te başladı. Görüşme saat 21.40 sıralarında sona erdi.

Görüşme sonrası Haluk Koç açıklamasında şunları söyledi:
Böylesi bir görüşme düzeneği daha önce ifade edilmişti. Biz bugörüşmelerin sonucunu sayın genel başkanımıza sunuyoruz. CHP olarak bu görüşmelerde sorumluluğumuzu yerine getirdik. Bundan sonrası Sayın Ahmet Davutoğlu'nun vereceği karardır. Olumsuz bir çerçeve sunmuyoruz.

Ömer Çelik şöyle konuştu:
Görüşmeye, AK Parti'yi temsilen Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır ile milletvekilleri Taha Özhan, Mücahit Arslan ve Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, CHP'yi temsilen ise Genel Başkan Yardımcıları Haluk Koç, Selin Sayek Böke, Faik Öztrak, Murat Özçelik, İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ve Genel Başkan Başdanışmanı Rasim Bölücek katıldı.

Heyetler, Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Koç'un koordinesinde en son 1 Ağustos Cumartesi günü TBMM'de görüşmüş, Bakan Çelik, son toplantıyla istikşafi görüşmelerin biteceğini ve genel başkanlara karşılıklı sunum yapabilecek aşamaya gelineceğini açıklamıştı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)