E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaAkdoğan'dan parti kapama açıklaması---

Akdoğan'dan parti kapama açıklaması

Akdoğan'dan parti kapama açıklaması
01 Ağustos 2015 - 12:42 borsagundem.com

Başbakan Yarımcısı Yalçın Akdoğan gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Parti kapatmaya ilişkin konuşan Akdoğan, "Parti kapatmaya karşıyız ama 'Sırtımı teröre örgütüne dayadım' diyen hesap vermeli." dedi.

Akdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

Birileri ‘90’lı yıllara dönülüyor’ diyor. Kürt insanına soruyorum. Bugün zulüm eden kimdir? Bu infazları yapan kimdir, haraca bağlayan kimdir? O gün demokratik reformlar hak ve özgürlükler yoktu. Zulüm eden, baskı kuran terör örgütü var. Birileri bunu gördü ama korkudan söyleyemiyor. Türkiye’de bir ihanet çetesi var, her tülü kötülüğü yapan.

"SEN HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜ YAPACAKSIN SONRA YARGI DENİLDİĞİNDE AĞLAYACAKSIN"
Bir yanda parmak sallayanlar bir tarafta silah sallayanlar var. Bu ikisine de izin vermeyiz. Kimse devlete, hukuka meydan okuyarak demokrasi içinde bir oyuncuyum diyemez. Sen her türlü kötülüğü yapacaksın sonra hukuk, yargı denildiğinde ağlayacaksın.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"
Parti kapatmaya karşıyız ama 'Sırtımı teröre örgütüne dayadım' diyen hesap vermeli. Utanmadan bir Ak Parti tabelasına tahammülleri yok. Sonra siyasette bize tahammül etsinler...Bunların iyi görülmesi lazım. Uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar. Herkes haddini bilecek. Hukuk, demokrasi içinde hareket edilecek. Kim kötülükleri yapıyorsa bunların tek tek hesabı sorulacak. Ama yalan söylediler, istismar ettiler. Bunun da görülmesi gerekiyor. Bu geçici durum değildir. Taşlar yerine oturana kadar herkes ders alana kadar bunlar devam edecek. Bir yerde kamu düzeni yoksa orada hak ve özgülük olamaz.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tarihçi01 Ağustos 2015 17:22

    Yalçın Akdoğan, AKP nin yok olmasına en çok katkı sağlayanlardan biri olacak diye düşünüyorum.

  • fafa01 Ağustos 2015 16:37

    O kadar dış borç ettik ki kimseye sesimizi çıkaramıyoruz.Hep başkasının kazancını yedik.Bizi krıze sokarlar diye hep alttan alıyoruz.

  • fafa01 Ağustos 2015 16:21

    Sayın Bakan şu Amerika'ya bir şey desene ta oradan her şeye bir laf yetiştiriyor.İçişlerimize karışıyor.Üstü örtülü ,yapamazsınız diyor.Zaten onlar sussa bunlar konuşamaz.

  • 7 haziran01 Ağustos 2015 14:49

    7 haziran biteli nerdeyse 2 ay olacak, bunlar niye oturup ahkam kesiyorlar...

  • ergn01 Ağustos 2015 14:08

    Adamın sözleri pkk ya ve sırtını ona dayamışlara,hala anlamayıp siyaset gözlüğü ile bakan ahmaklar var...

  • Dolmabahcenin dili olsa01 Ağustos 2015 13:36

    Neden o zaman dolmabahce de pkk destek verenlere gorustun o zaman sizde bu suçu islediniz savcı hakkında dosya tanı etmeli ve dokunulmazliginiz kalkıp yargı önünde hesap vermelisiniz görüşün görüşün tam seçim olacak algı olusturulup oyları yerine koyun halk kara cahil görmüyor

  • Biti memet01 Ağustos 2015 13:15

    Erbakan hoca yerinden kalsa sizi sopayla kovalar di eminim

  • Hadi ordan erbakan hoca01 Ağustos 2015 13:10

    Kayde almamak lazım atalarımız kervan yürür sözünu sanırım bu gunler icin söylemis kendileri milleti gözüne yüzüne baka baka hertürlü hakareti yapıyorlar ve kimse şunu soyluyemiyor makamlar hakaret yeri değil millet bu yetkiyi size hizmet edin hakaret ve zulm edindiler vermiyor sayın başkan

  • Siz kimsiniz01 Ağustos 2015 13:06

    Siz niye bilmiyorsunuz hertürlü hakareti yapin herseyi söyleyin insanlar doğruyu soyleyince had bildiyorsun bu hakkı kimden aliyorsun