E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemAli Babacan: Ben bile anlamadım---

Ali Babacan: Ben bile anlamadım

Ali Babacan: Ben bile anlamadım
23 Mayıs 2015 - 12:12 borsagundem.com

Ali Babacan, CHP’nin "Merkez Türkiye" projesini G20 dönem başkanı olarak kendisinin bile anlamadığını belirterek eleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Diyarbakır'da NTV/CNBC-e ortak yayınında NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen'in sorularını yanıtladı.

"BEN BİLE ANLAMADIM"
Babacan burada, CHP’nin ''Merkez Türkiye'' projesini G20 dönem başkanı olarak kendisinin bile anlamadığını belirterek, ''Proje açıklıyorlar; Türkiye'nin neresinde, hangi bölgesinde olacağının bile ismi yok'' dedi.

SEÇİM OTOBÜSLERİNİN ARKA ODASINDA HAZIRLANAN PROJELER
Babacan "Ana muhalefet partisi Türkiye'nin Ekonomik Yükselişi başlıklı 'Merkez Türkiye' projesi açıkladı. 20 yılda yüzde 6 büyüme hedefi, 20 yılda 200 milyar dolar yatırım, 1 milyon 200 bin kişiye istihdam gibi taahhütleri nasıl değerlendirirsiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi;

"Ana muhalefet partisi hayal üretmeye devam ediyor. Ne söylerim de nasıl farklı kesimlerin gözünü boyayabilirim diye bir çaba içine girmiş. Bunlar seçime iki hafta kala apar topar böyle seçim otobüslerinin arka odasında hazırlanan projeler.

DİĞER ŞEHİRLERDEN KORKUSUNA..
Proje açıklıyorlar Türkiye'nin neresinde hangi bölgesinde olacağının bile ismi yok. Çünkü böyle bir şeyi şu şehirde yapıyorum dese diğer bütün şehirleri kızdıracaklar küstürecekler. Acaba birilerini daha kandırabilir miyiz diye hazırlanan şeyler."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • halden24 Mayıs 2015 08:58

    Partiyi Sayın Babacan yönetsin, Sayın Cumhurbaşkanı müdahil olmasın, elini çeksin, Merkez Bankası gibi, yargı gibi kurumlar tam özerk olsun... o zaman gönül rahatlığıyla oy verelim, peşinden gidelim... elbette Kılıçtdaroğlu'ndan da CHP'den de umudumuz yok ne yazık ki...

  • çakır24 Mayıs 2015 00:25

    Doğa doğa bursada çınarlık ağaçları katlettiniz unutmayın lütfen chp tavşana kaç tazıya tut zihniyeti kınıyorum Atatürk rahmetli olduktan sonra chp masonların cirit attığı parti içine sızmışlar

  • doğa23 Mayıs 2015 21:58

    partide ön seçim yapan kim ayrıca demirel barajlar kralıydı araştırın

  • Vatansever23 Mayıs 2015 18:36

    Sayin Kilictaroglu nun son cirpinislari biraz destek fethullahtan almis gibi gozuksede akli selim olan bir Turk Vatandasi Ouyunu verirken cok iyi dusunup Ulkeye uclu koalisyona gitmesine izin vermez

  • sancak23 Mayıs 2015 16:03

    içlerindeki demokrasi savaşını bile cözemeyenler merkez türkiye projesi hazırlıyorlar.. ben bir vatandaş olarak böyle hayali projeler demirel palavralarını hatırlattı bu kafaları değiştirin cocukmu kandırıyorsunuz demokrasi ve özgürlük katliamcıları

  • gariban23 Mayıs 2015 16:03

    kendi secmenini en cok kandıran parti CHP,dir 64. senedir neden iktidar olamıyor acıklasınlar türk milletine.

  • doğa23 Mayıs 2015 13:32

    her istediklerini verip 12 sene aldatılana oy verilmez

  • doğa23 Mayıs 2015 13:05

    yav bu ne telaş başbakan asgari ücret için işadamlarına bile sesleniyor işçilere bu parayı vermeyin diye pes pes

  • he ya23 Mayıs 2015 12:54

    Herkesi istanbula dolduran bir parti üyesi mi bunu söylüyor, katlettiniz büyük kentlerin hepsini.

  • Kaan KILIÇ23 Mayıs 2015 12:48

    Efendim,Akp'nin güçsüz gözüktüğü,yatırıma aç olan yerleri hedeflemişlerdir.Türkiyenin kıyı kesimleri mesela,lakin Karadeniz kıyısında AKP egemenliği var.

  • Byk23 Mayıs 2015 12:45

    Bende yıllar geçti açılım sürecinin içeriği nedir ? , Kanal İstanbul'un nereden geçeceğini ,2023 yılına kadar nasıl tamamlanacağını anlayamadım.