E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​AVM kiralarında ‘bekle gör’ dönemi---

​AVM kiralarında ‘bekle gör’ dönemi

​AVM kiralarında ‘bekle gör’ dönemi
07 Mart 2015 - 04:25 borsagundem.com

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Kural, kurdaki artışa dikkat çekerek, kira bedelinde hangi bandın tercih edileceğini belirleyeceklerini söyledi

Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural, dolardaki artışa dikkat çekerek, “Kira bedellerinin faturaları her ayın başında kesiliyor. Mart ayı sonunda kurun durumuna bakıp ne yapacağımıza, nasıl bir kur üzerinden faturalandırma yapacağımıza karar vereceğiz. Şu anda çok oynak. Biraz bekleyip hangi banda oturacağını görmek istiyoruz” diye konuştu.

Eylem Türk'ün Milliyet'teki haberine göre Kural, “Önemli olan perakende markaları ve AVM yönetimi olarak ortak bir noktada buluşabilmek. Her AVM de benzer bir tutum üzerinden ilerleyecektir diye düşünüyorum” dedi.

Cirolar yükselişte

Bülent Kural, “Sektörde rekabet her geçen gün kızışıyor. Mevcut ziyaretçimizi tutmak, yeni ziyaretçiler kazanmak için onların memnuniyetine yatırım yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz projeler sektör için ilkler... Bu sayede sadece bulunduğumuz lokasyondan değil İstanbul’un dört bir tarafından ziyaretçi çekebiliyoruz” dedi.   
Bülent Kural, 2014’te Trump Cadde’yi ve çocuklar için KidzMondo’yu hayata geçirdiklerini, her iki projeden de çok iyi dönüş aldıklarını kaydetti. Mimari konseptiyle Türkiye’de bir ilk olan ve uluslararası alanda ödüller alan Trump Cadde’de şu anda 20’yi aşkın cafe ve restoranın hizmet verdiğini belirten Bülent Kural, 6 milyon dolar yatırıma sahip Trump Cadde’nin üzerini 1 milyon dolarlık ek yatırımla kapattıklarını ve her mevsime uygun hale getirdiklerini söyledi.

Çocuk katında yeni düzenlemeye gideceklerini anlatan Kural, “Oyun alanlarımız yenilenecek, Oyuncaklarımız değişecek. 1 milyon dolarlık bir yatırım sözkonusu. Çocuklar AVM’ler için çok değerli. Bizim 9 bin metrekarelik alanımız sadece çocuğa özel. Bizi seviyorlar ve biz de onlara yatırıma devam ediyoruz” dedi.

Trump AVM’deki marka karmasında yenilikler olduğunu, 20’yi aşkın markanın AVM bünyesine katıldığını anlatan Kural, “Marka karmamız ile hedef kitlemiz uyuşuyor. Ziyaretçi sayımızla birlikte mağaza cirolarımızı da artırdık. Yüzde 98 doluluk oranıyla hizmet veriyoruz” dedi.  

Christie’nin anahtarını sakladı

Kaçış oyunu konsepti üzerine faaliyet gösteren Escapist’in, Trump AVM’de açıldığını söyleyen Bülent Kural, şu bilgileri verdi:
“6 farklı odada 6 farklı oyun içeriği sunan ‘Escapist’, oyun katılımcılarına eğlenceli bir hizmet sunuyor. ‘Kaçış oyunu merkezi’ olarak nitelendirilebilecek Escapist, 14 yaşından büyük herkesin rahatlıkla oynayabileceği farklı hikâyelere sahip. Katılımcılar, bir saat süresince şifreleri çözüp odadan çıkmaya çabalıyor. Oyunların içinde Gizli Deney, Şirket, Geçmişin İzinde, Kutsal Hazine, Agatha’nın (Christie) Anahtarı ve Metruk yer alıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)