E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBakan'dan YSK kararına yorum!---

Bakan'dan YSK kararına yorum!

Bakan'dan YSK kararına yorum!
03 Ekim 2015 - 17:15 borsagundem.com

İçişleri Bakanı Altınok, YSK kararı için, 'aleyhte ya da lehte olabilecek tedbirlerimizi daha önceden aldık' dedi

İçişleri Bakanı Selami Altınok, Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) sandık taşıma taleplerine verdiği ret kararına ilişkin, "Biz YSK'nın kararının ne yönde olacağını bilmediğimiz için birkaç saat öncesine kadar karar aleyhte olabilecek şekilde de lehte olabilecek şekilde de bütün tedbirlerimizi aldık" dedi.

Altınok, Gaziantep'te düzenlenen "Seçim Güvenliği" konulu toplantının ardından bir gazetecinin sorusu üzerine YSK'nın sandık taşıma talepleri hakkında verdiği ret kararını değerlendirdi. 

Seçim güvenliğine ilişkin her türlü tedbiri aldıklarını belirten Altınok, "Biz YSK'nın kararının ne yönde olacağını bilmediğimiz için birkaç saat öncesine kadar karar aleyhte olabilecek şekilde de lehte olabilecek şekilde de bütün tedbirlerimizi aldık. Biz seçimlerin güvenli bir şekilde yapılabilmesi noktasında İçişleri Bakanlığımıza, Hükümetimize ne düşüyorsa her türlü tedbiri aldık" diye konuştu. 

Bundan sonra da tedbirlerini aynı şekilde devam ettireceklerini kaydeden Altınok, "İnşallah 1 Kasım seçimlerinde de herhangi bir sorunla karşılaşmayacağız. Karşılaşmayacağımızı da değerlendiriyorum" dedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)