E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayrampaşa'da metrosunda büyük patlama! ---

Bayrampaşa'da metrosunda büyük patlama!

Bayrampaşa'da metrosunda büyük patlama!
01 Aralık 2015 - 17:36 borsagundem.com

İstanbul Bayrampaşa Metrosu'nda büyük bir patlama meydana geldi.

İstanbul’un birçok noktasında büyük bir patlama sesi duyuldu. İstanbullular sosyal paylaşım sitesi Twitter’da ‘patlama’ olduğu yazdı. Anadolu Ajansı, Bayrampaşa'da metro istasyonu yakınındaki üst geçitte patlama olduğunu bildirdi. İstanbul Valisi Vasip Şahin patlamanın neden kaynaklandığının henüz bilinmediğini açıkladı. Hürriyet’in ulaştığı güvenlik kaynaklarına göre, patlamaya parça tesirli bir bombanın neden olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

En çok ihbar Bayrampaşa'dan gelirken bazı sosyal medya kullanıcıları sesi "gökgürültüsüne" benzetti. Sağmalcılar metrosundaki trafonun patladığı da iddia ediliyor.

PARÇA TESİRLİ BOMBA İHTİMALİ
Hürriyet’in ulaştığı güvenlik kaynaklarına göre, patlamaya parça tesirli bir bombanın neden olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.

NTV olayda en az 6 kişinin yaralandığını duyurdu. Habertürk'e göre iki aracın ağır hasar gördüğü patlamaya, istasyon yakınlarına yerleştirilen ve metro istasyon içindeyken patlayan boru tipi bomba yol açtı.

İSTANBUL VALİSİ: BİR YARALI VAR, NEDENİ BİLİNMİYOR
İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayrampaşa'daki patlamaya ilişkin, "Kadife Kavşağı'nda bir patlama meydana geldi. Bir vatandaşımız hafif yaralandı. Patlamanın neden kaynaklandığı henüz bilinmiyor. Bu konuda bütün ihtimalleri değerlendiriyoruz" açıklamasında bulundu.

BELEDİYE BAŞKANI AYDINER: 5 KİŞİ YARALANDI
Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner patlamaya bariyerlerin önüne bırakılan bir bombanın neden olduğunu açıkladı. Belediye Başkanı Aydıner, Emniyet Müdürlüğü’nden aldığı bilgiye göre beş kişinin yaralandığını söyledi.

İBB'DEN AÇIKLAMA
İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "İstanbul Bayrampaşa metro istasyonunda patlamaya benzer ses nedeniyle seferler durduruldu, sesin nedeni henüz bilinmiyor."

ANADOLU AJANSI: ÜST GEÇİTTE PATLAMA OLDU
Bayrampaşa Metro İstasyonu yakınındaki üst geçitte patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın olduğu bölgede polis tarafından geniş güvenlik önlemleri alındı. Bölgeden araç ve yaya geçişine izin verilmiyor.

METRO ARACININ CAMLARI KIRILDI
Patlama dolayısıyla bir metro aracının camının kırıldığı ve bu nedenle yolcuların tahliye edildiği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)