E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeş yeni üniversite geliyor---

Beş yeni üniversite geliyor

Beş yeni üniversite geliyor
26 Mart 2015 - 19:23 borsagundem.com

İstanbul'da Beykoz, Ayvansaray, Rumeli, Semerkand Bilim ve Medeniyet, Antalya'da ise AKEV üniversitesi kurulacak.

5 vakıf tarafından, İstanbul'da Beykoz Üniversitesi; Ayvansaray Üniversitesi; Rumeli Üniversitesi; Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi, Antalya'da da AKEV Üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Tasarıya göre, "Acıbadem Üniversitesi"nin adı "Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi"; "Yeni  Yüzyıl  Üniversitesi"nin adı "İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi"; "Gedik Üniversitesi"nin adı "İstanbul Gedik Üniversitesi" şeklinde değiştiriliyor.

Tasarıyla, İstanbul'da, Türkiye Lojistik Araştırmaları ve Eğitim Vakfı tarafından Beykoz Üniversitesi; Plato Vakfı tarafından İstanbul Ayvansaray Üniversitesi; Balcı Vakfı tarafından İstanbul Rumeli Üniversitesi, Hacegan Vakfı tarafından Semerkand Bilim ve Medeniyet Üniversitesi; Antalya'da da Antalya Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından Antalya AKEV Üniversitesi kurulacak.

Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Beykoz Üniversitesi'ne, Plato Meslek Yüksekokulu Ayvansaray Üniversitesi'ne bağlanacak. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cüneyt26 Mart 2015 22:34

    desenize polislere daha fazla iş düşecek...olan üniversitelerin ne hayrı var derseniz oda ayrı bir konu :)

  • yanlış yapıyorsunuz26 Mart 2015 20:21

    iş üniversite açmak değil önemli olan üniversitelerde kaliteli eğitim verebilmek ve en önemlisi de üniversiteden mezun olanlara iş sahası yaratabilmek.ülkemizde MİLYONLARCA üniversiteli işsiz var.gençleri ve üniversiteleri para kapısı olarak kullanmaktan vazgeçin

  • KARTALY32326 Mart 2015 19:57

    İLÇELER BAZ ALINDIĞINDA MERKEZLERDEMİ YOKSA MERKEZLERE BAĞLI KÖY YADA KASABALARDAMI..........