E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyaz Saray'da panik---

Beyaz Saray'da panik

Beyaz Saray'da panik
27 Kasım 2015 - 00:51 borsagundem.com

Şükran Günü kutlamaları sırasında bir kişi Beyaz Saray'a girmeye çalıştı

ABD Başkanı Barack Obama ve ailesi, Beyaz Saray’da Şükran Günü’nü kutlarken, korkulukları aşarak Beyaz Saray’a girmeye çalışan bir kişi paniğe yol açtı.

Kuzey Bahçesi korkuluklarını aşan, üstünde beyaz pantolon, kolları lacivert beyaz kazak giyen ve Amerikan Bayrağı taşıyan kişi Gizli Servis görevlileri tarafından, Beyaz Saray’a giremeden yakalanarak gözaltına alındı. Olayın gerçekleştiği sırada, ABD Başkanı Barack Obama eşi Michelle ile kızları Sasha ve Malia’nın, Şükran Günü kutlamaları için Beyaz Saray’da bulundukları belirtildi.


Olayın ardından Beyaz Saray’a giriş çıkış bir süreliğine donduruldu. Beyaz Saray çevresinde bulunan kişiler de, kısa bir süre panik yaşayan Gizli Servis görevlileri tarafından Beyaz Saray çevresinden uzaklaştırıldı. Yaşanan panik ve korkulukları atlayan kişinin gözaltına alınışı, çevrede bulunanlar tarafından cep telefonları ile görüntülendi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)