E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBeyoğlu'nda bina çöktü---

Beyoğlu'nda bina çöktü

Beyoğlu'nda bina çöktü
12 Şubat 2016 - 14:27 borsagundem.com

Taksim'de beş katlı binanın çökmesi sonrası enkaz çalışmaları başladı

Beyoğlu İstiklal Caddesi yanında bulunan Kurabiye Sokak'ta beş katlı iki bina çöktü. İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çöken binanın olduğu yere gelerek bir açıklama yaptı. Şahin, "İlk aldığımız bilgilere göre içeride herhangi bir kimse yok" dedi.

Binanın çökmesiyle ilgili olarak olay yerinde bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da "Binanın arkasında bulunan otoparkçılar sarsıntıyı hissetmişler ve herkesi uyarmışlar, binanın çevresi boşaltılmak suretiyle facia önlenmiş. Ölü veya yaralı yok. Bina kullanılıyordu." ifadelerini kullandı.

Binaların boş olduğu ancak giriş katlarında dükkanların bulunduğu belirtildi. İstanbulluların uğrak mekanları arasında yer alan Köfteci Hüseyin ve Kallavi Meyhane'nin bulunduğu her iki bina da çöktü.


GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Taksim'de iki binanın çöktüğü Zambak Sokağı'nın hemen yakınında bulunan Kenan Usta Ocakbaşı isimli işyerinde çalışan bir kişi, yaşadıklarını anlattı.

Tanık, "Çöken iki bina bizim binanın hemen yanında. Bu iki bina bir süre önce boşaltılmıştı. Binalar boştu. Ancak bir süre önce boşaltılmıştı. Binaların altındaki dükkanlar ise faal durumdaydı.

Büyük bir gürültü ve sarsıntı oluştu. O sırada herkes dışa kaçtı. Allah'dan can kaybı yok" dedi. DHA'nın geçtiği haberde şu bilgiye yer verildi: "Bir görgü tanığı, 'Binadan sesler gelince kapının önündeki insanlara bağırdık. Bina boşaltıldıktan sonra çökme oldu' dedi." 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)