E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem‘Birileri hapse girene dek vergi ödemem’---

‘Birileri hapse girene dek vergi ödemem’

‘Birileri hapse girene dek vergi ödemem’
28 Şubat 2015 - 06:15 borsagundem.com

İngiliz oyuncu Emma Thompson ve aktör eşi Greg Wise, HSBC'de sırdaş hesap skandalına adı karışanlar hapse girmedikçe vergi ödemeyeceklerini açıkladı

İngiliz oyuncu Emma Thompson ve aktör eşi Greg Wise, HSBC bankasının sırdaş hesap skandalına adı karışanlar hapse girmedikçe bir daha vergi ödemeyeceklerini açıkladı.

HSBC İsviçre biriminden sızan dosyalar ortalığı karıştırmış, 106 bin müşterinin İsviçre’de 119 milyar dolarlık sırdaş hesabı ortaya saçılmıştı. Varlıklı müşterilerine İsviçre hesapları üzerinden vergi kaçırmalarında yardımcı olduğu öne sürülen HSBC, “Geçmişteki kontrol kusurlarını kabul ediyor, sorumluluğu üstleniyoruz” demişti.

Bir İngiliz gazetesine konuşan Wise, “Herkes ödeyene kadar vergi ödemeyi kesmek istiyorum. Vergi ödemeyi seviyordum. Çünkü sosyalistim. Ama midem bulandı. Bu kötü insanlar hapse girmeden para ödemiyorum. Emma da aynı fikirde. Gerekirse hapse gideriz” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)