E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​BİST’te melek yatırımcı eğitimi ---

​BİST’te melek yatırımcı eğitimi

​BİST’te melek yatırımcı eğitimi
26 Kasım 2015 - 12:25 borsagundem.com

Galata İş Melekleri (GBA) ve BİST Özel Pazar tarafından melek yatırımcı adayları için düzenlenen eğitim başladı

Borsa İstanbul Özel Pazar'a üye olmak isteyen tüm melek yatırımcı adaylarına açık olan ve akşama kadar sürecek eğitim melek yatırımcılığı A'dan Z'ye anlatıp, GBA'nın tecrübeli melek yatırımcı üyelerinin katılacağı panel, soru-cevap oturumu ve girişimci sunumlarıyla içeriği ve pratiği güçlendirmeyi hedefliyor.
Türkiye'deki girişimci ve melek yatırımcı kalitesini yükseltmek, ekosistemdeki oyuncular için artı bir değer oluşturmak amacıyla hayata geçirilen GBA'nın Melek Yatırımcılık eğitimi, GBA ve Borsa İstanbul Özel Pazar iş ortakları BTS Partners, JPA Arkan & Ergin ve Hazine Müsteşarlığı'nın katılımıyla düzenlendi.
Etkinliğin açılışında konuşan Borsa İstanbul Kotasyon ve Özel Pazar Grup Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, Borsa İstanbul olarak borsada daha çok büyük şirketin işlem görmesini ve çok daha fazla yatırımcı istediklerini belirterek, bunu sağlamak için büyük şirketleri doğuracak yeni fikirleri olan girişimcileri desteklediklerine işaret etti.
Karaağaoğlu, "Bu girişimcilerin doğru sermaye ile buluşmaması durumunda geleceğin büyük şirketlerinin ortaya çıkması imkansız. İşte bu buluşmayı sağlamak için Özel Pazar'ı kurduk" dedi. 
 
SIFIRDAN KURULAN İLK PLATFORM

Toplantıda verilen bilgilere göre, şirketlerin halka açılmadan pay alım-satımı yoluyla yatırım bulmalarına olanak sağlayan bir platform olan Borsa İstanbul Özel Pazar, dünyada özel sermaye yatırımları için start-up şirketlerini de kapsayacak şekilde bir borsa tarafından sıfırdan kurulan ilk platform olma özelliği taşıyor.
 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)