E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBu lüks, bu kadar afra, tafra haram değil mi?---

Bu lüks, bu kadar afra, tafra haram değil mi?

Bu lüks, bu kadar afra, tafra haram değil mi?
24 Mayıs 2015 - 15:50 borsagundem.com

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Bu lüks, bu kadar afra, tafra haram değil mi, suç değil mi?" dedi

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Bağcılar Meydanı'nda partisinin düzenlediği 3. Bölge mitinginde partililere seslendi. Demirtaş burada parti otobüsünün üzerinden yaptığı konuşmasında hükümeti eleştirdi. Demirtaş, "Herkes görüyor ki devleti ele geçirmiş, kendisi ve akrabaları için kullanan zalimliğe dönüşmüş bir iktidar var. Hükümetler, iktidarlar halkı doğru temsil etmek istiyorsa aralarına mesafe koymamalıdır. Kendisine oy veren ve vermeyen halk arasında ayrım yapmamalıdır" dedi.
"SAVAŞIN ORTASINDA KARNIN DOYSA NE OLUR DOYMASA NE OLUR"
Adaletin önemli olduğunu söyleyen Demirtaş, "Halk sana soygun yap diye oy vermedi. Bir beklentisi vardı. Halk, AKP adaletsiz davransın diye oy vermedi. Biz hiçbir zaman vicdansız davranmadık. Kim bu ülkede faydalı iş yapmışsa Allah razı olsun dedik. Doğru adım attın diye senin zulmünü de hoş görmek zorunda değiliz" diye konuştu.
Demirtaş, "Açlık, yoksulluk ve işsizliği çözmek için barışa ihtiyacımız var. Savaşın ortasında karnın doysa, ne olur doymasa ne olur. Barış ve ekmek bir arada olmalı. Barışı sağlarsak o zaman istihdamı sağlamak kolay olur" diye konuştu.
"BİN TL NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ SARAYDAKİ BARDAKLARIN BİR TANESİDİR"
Ataması yapılamayan öğretmenlere seslenen Demirtaş, "Haziran ayında mecliste güçlü olursak Temmuz ayında atanamayan bütün öğretmenler görev yapacak" dedi. Ücretli öğretmenlerin okullarda köle gibi çalıştırıldığını ve bin TL para verildiğini söyleyen Demirtaş, "Bin TL nedir biliyor musunuz saraydaki bardakların bir tanesidir" ifadelerini kullandı.
"SIRAT KÖPRÜSÜNDEN MERSEDESLE GEÇİLMİYOR"
"Bir makam aracı için çerez parası diyenlere sesleniyorum" diyen Demirtaş, "Bu lüks, bu kadar afra tafra haram değil mi, suç değil mi? Diyanet işleri başkanına soruyorum. Lüks zırhlı Mercedes armağan edilecek. Sayın Diyanet İşleri Başkanımıza, hocamıza sormak istiyorum Mercedes'in zırhı günahları geçiriyor mu, geçirmiyor mu? Bağcılar da binlerce yoksul var. Birçok arkadaşım evine bir kilo et alacak, parası yok.  Böylesine bir lüksü halkın gözüne soka soka yapıyorsunuz ayıptır ayıp. Ey Diyanet İşleri Başkanımız sırat köprüsünden Mercedes'le geçilmiyor ha haberin olsun" dedi.  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mayın24 Mayıs 2015 21:49

    hade be nikli vatandaş ben akp li falan değilim ben vatandaşım içimden geleni yazdım sen acı yaşamadığından at gözlüğüyle bakmışsın olaya cıkarda gözlüklerini cıplak gözle bak kardeşim

  • ALEVİ DİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM24 Mayıs 2015 21:30

    KAÇAK MAZOT YADA AZRAİLE RÜŞVET. 13 BAKANLIĞA EŞ BÜTÇESİ OLAN DİN A.Ş BİR devlet KURUMU.

  • ALEVİ DİNİNİNDEN KIZILBAŞ MİLLETİNDENİM24 Mayıs 2015 20:38

    KAÇAK MAZOT KULLANIRLAR YADA AZRAİLE RÜŞVET VERİRLER BUNLAR HERTÜRLÜ REZİLLİĞE AÇIK İNSAN TİPİ NEDE OLSA dib DENİLEN ALEVİ DİNİNE İNANAN İNSALARIN ERMENİLERİN SÜRYANİLERİN ŞAFİLERİN EZİDİLERİN HANBELİLERİN VERGİLERİNİ ÇALAN H(d)İYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞININ 13 BAKANLIĞIN TOPLAMI KADAR BÜTÇESİ VAR .DİN A.Ş SADECE VAHABİ SENTEZLİ HANEFİLİK DIŞINDA HİÇBİR DİN - MEZHEBİ UMURSADIKLARI YOK.VERGİMDEN ALINAN HER BİR KURUŞ H(d)İYANET İŞLERİNE HARAM OLSUN BU KİŞİLERE.

  • Haktan24 Mayıs 2015 20:06

    800.000 tl lik Audi ile geçilir mi ???? Zavallı ; sırat de olsa ağzından özellikle kürt ve diğer gençlerin kanı damlarken dini Terimleri algı yönetiminde kullanması bile yakışmadı. .. Sahi kardeşinin dağda ne işi var. ..

  • vay be 24 Mayıs 2015 18:57

    her lafı adrese teslim bu adamın ne kadar doğru bir laf

  • hade be24 Mayıs 2015 17:38

    Akp li mayın seni. İyi taktikle yaklaşmışsın kerata ama hdp nin yaptığı yanlışlıklar akp yi aklar mı yiyici. Ölen gençlerimiz umurunda bile değildir sizler için yaşasın nemadir

  • mayın 24 Mayıs 2015 16:49

    masum kürt halkının çocuklarını dağa kaldıran çoluk cocuk demeden katledenlerle aynı karede yer alan kişiler nasıl oluyorda sırat köprüsünü aklına getirdin şaşırıyorum .. kürt halkalarını artık rahat bırakınn