E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇağlayan Adliyesi polis ablukasında---

Çağlayan Adliyesi polis ablukasında

Çağlayan Adliyesi polis ablukasında
01 Nisan 2015 - 10:24 borsagundem.com

Çağlayan Adliyesi önündeki güvenlik önlemleri arttırıldı

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’ndaki rehine operasyonunda şehit düşen savcı Mehmet Selim Kiraz için bugün saat 11.00’da Adli Binası’nda anma töreni düzenlenecek. Vatandaşların giriş çıkış yaptığı C blokta düzenlenecek olan tören öncesi adliye önünde yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Sabahın erken saatlerine vatandaşların ve avukatların giriş çıkış C blok saat 09.00’dan sonra giriş çıkışa kapatıldı. Adliye personeli, avukat ve gazeteci de dahil olmak üzere hiç kimse C kapısından adliye binasına alınmadı. 

Vatandaşlar ve avukatlar adliyeye B ve D bloktan polis ve özel güvenlik kontrolünde giriş çıkış yapıyor. Adliyenin önünde ve karşısındaki meydanda ise çok sayıda TOMA, belediye otobüsleri, olay yeri inceleme ekibi ve zırhlı araçlar bekletiliyor. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca tören alanında dev Türk bayrağı asıldı. 

OLAY YERİ İNCELEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin, olayın yaşandığı savcı Mehmet Selim Kiraz’ın odasındaki çalışmaları devam ediyor. Saldırının gerçekleştiği 6’ıncı katın ana koridorunda avukatların ve vatandaşların giriş çıkışına müdahale edilmezken gazetecilerin o bölgede bulunmasına izin verilmedi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)