E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP, Diyarbakır'a heyet gönderiyor---

CHP, Diyarbakır'a heyet gönderiyor

CHP, Diyarbakır'a heyet gönderiyor
30 Temmuz 2015 - 11:11 borsagundem.com

CHP, TBMM araştırma komisyonu kurulması için verdiği önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedilince, Diyarbakır'a heyet gönderme kararı aldı

Türkiye'deki terör saldırıları ve güvenlik durumu konusunda TBMM'yi özel oturumla toplayan CHP, TBMM araştırma komisyonu kurulması için verdiği önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedilince, Diyarbakır'a heyet gönderme kararı aldı.
   
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin'in başkanlığındaki CHP heyetinde, Genel Başkan Yardımısı ve İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, Muğla Milletvekili Nurettin Demir ve İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı yer alacak..
   
Tekin, Cumartesi günü gidecekleri Diyarbakır'da sivil toplum örgütleri ile görüşeceklerini söyledi.

    TEKİN: "TERÖR VE SAVAŞA HAYIR DEMEYE GİDİYORUZ"

"Teröre ve savaşa hayır'' mesajıyla Diyarbakır'a gidiyoruz" diyen CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "CHP olarak, Türkiye'deki terör sorunu ve güvenlik durumunun araştırılması için komisyon kurulması talebiyle meclise önerge sunduk. Ancak komisyon kurulması talebimiz reddedildi. Eğer reddedilmeseydi, Diyarbakır'a, Türkiye'nin diğer kesimlerine bir TBMM heyeti gidecekti. Bu olmayınca, biz CHP olarak kendi komisyonumuzu oluşturduk ve ilk durak olarak Diyarbakır'ı seçtik. Ancak Türkiye'nin dört bir yanına da ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Bu ülke sahipsiz değildir!" açıklamasını yaptı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)