E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin projesi iki ayda hazırlanmış---

CHP'nin projesi iki ayda hazırlanmış

CHP'nin projesi iki ayda hazırlanmış
22 Mayıs 2015 - 05:30 borsagundem.com

Kılıçdaroğlu’nun dün açıkladığı “Merkez Türkiye” projesi üzerinde yaklaşık iki aydır geniş bir ekibin çalıştığı ortaya çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün İstanbul'da açıkladığı ve büyük yankı uyandıran 'Merkez Türkiye' projesinin yaklaşık iki aydır, geniş bir ekibin çalışması sonucu ortaya çıktığı öğrenildi. 

Meriç Tafolar'ın Milliyet'teki haberine göre projenin koordinasyonunu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve ekibinin yaptığı, Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke ve Başdanışman Erdoğan Toprak’ın dahil olduğu çekirdek kadronun, sektör paydaşları, iş dünyası ve akademisyenlerin de dahil olduğu geniş bir ekibe danışarak projeye son şeklini verdiği öğrenildi.

Milliyet’in aldığı bilgilere göre, projenin koordinasyonunu Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve yakın çalışma ekibi birlikte gerçekleştirdi. Daha sonra çekirdek kadroya Başdanışman Erdoğan Toprak ve Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke de katıldı. Proje, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na birkaç kez sunuldu. Projeye son şeklinin verilmesi noktasında ise geniş bir kadroya danışıldı.

Yeri açıklanmadı...

Projeye ekonomi alanında uzman milletvekili adayları, Kılıçdaroğlu’nun ekonomi alanındaki danışmanları da belli aşamalarında dahil oldu. Parti kaynakları doğrulamasa da eski Bakan Kemal Derviş, Daron Acemoğlu ve Selçuk Şirin gibi isimlerden de projenin belli aşamalarında görüş alındığı ifade ediliyor.

Böke, Milliyet’e yaptığı açıklamada, “Bu bir ekip işi. Güçlü bir liderin yönetiminde ekiplerle yapılan projeler bu nedenle çok önemli. Proje, bir ekip çalışması sonucu ortaya çıktığı için de yeni bir zihniyeti açığa vuruyor. Böke, projenin yerinin sektör temsilcilerinin katılımıyla belirlenmesinin doğru olacağı düşünüldüğü için açıklanmadığını, bu konuda ortak aklın işletilmesinin önemli olduğunu bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatansever22 Mayıs 2015 23:04

    Net bir ve elle tutulur birsey yokkki,Sadece yapacaz edecez tutacaz orman yaparken ne tur agac dikeceksin bana net soyleyeceksin,Okaliptuz bitkiside yesillik ama dogru yere ve dogru ulkeye dikmessen buyuk felaket,Yillarca bu Ulkeye yapilan En buyuk zararli ve yanlisliklardan birtanesi....

  • çakır22 Mayıs 2015 07:17

    İzmiri yıllardır CHP ile birlikte kuçuluyoruz akıl almaz iş