E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'yi kayyum yönetecek---

CHP'yi kayyum yönetecek

CHP'yi kayyum yönetecek
08 Şubat 2016 - 16:41 borsagundem.com

CHP'nin 24 kişilik Gaziantep İl yönetimindeki 14 üyenin istifa etmesiyle İl Başkanı Nesrin Tuncel'in görevi otomatik olarak düştü

Aralık ayında yapılan kongre ile CHP il başkanlığı görevine Nesrin Tuncel başkanlığındaki yönetim kurulu seçildi. Çarşaf liste ile gidilen kongre sonrası CHP'nin 24 kişilik yeni yönetimi Nesrin Tuncel başkanlığında göreve başladı. Ancak, parti içerisindeki sorunlardan ötürü geçen hafta yönetim kurulu üyesi 14 kişi toplu halde istifa etti.

KAYYUM ATANACAK

Çoğunluğun istifası ile CHP yönetimi düştü ve olağanüstü kongre sürecine girildi. Tüzük gereği kongre tarihine kadar CHP il başkanlığına da genel merkezin belirleyeceği kayyumun atanması gerekiyor. CHP Genel Merkezi de kongre tarihine kadar il başkanlığı görevine atanacak ismi belirlemek üzere CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'i görevlendirdi. Kente gelerek, ilçe başkanları ve partililer ile görüşen Milletvekili Gürer, parti binasında basın toplantısı düzenledi. Kongre tarihine kadar hazırlayacağı rapor doğrultusunda genel merkez tarafından il başkanlığı için kayyum atanacağını belirten Gürer, "Tüm partilerde bu ve benzer sorunlar yaşanabilir. Bu partinin başarısızlığı anlamını taşımaz. Olağanüstü kongre tarihine kadar partimizin il başkanlığı görevini atanacak kayyum yürütecektir" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Fahri08 Şubat 2016 23:01

    Chp hangi ülkenin partisi!!!!!cizrede terör avukatlığïna soyunmuş

  • alp08 Şubat 2016 21:41

    sonuç CHP sıfıra gidecek gibi..koskoca Antepte il başkanı gidiyor..sonuç kaçınılmaz...ASLAINDA CHP HDP ye verdiği destekten çok şey kaybetti..terörle kanka oldu...bitti.

  • vatandaş08 Şubat 2016 18:12

    hep kötü haberler hortlamaya başladı. gerçekten kriz geliyor. paranızı boş yere harcamayın bu aralar. ev araba alacaklar beklesin.

  • kayyım ülkesi08 Şubat 2016 17:46

    gidişat hiç de olumlu değil, ülkem sonu bilinmeyen karanlık bir döneme mi giriyor? borsanın durumundan belli AB ve ABD li yatırımcılar yavaş yavaş terk ediyor sanki...

  • ender08 Şubat 2016 17:44

    kayyım la salaklar,bi şeyi öğrenemediniz ya.