E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇipras önce yazdı sonra sildi---

Çipras önce yazdı sonra sildi

Çipras önce yazdı sonra sildi
30 Kasım 2015 - 06:32 borsagundem.com

Yunan Başbakan, Brüksel'deki zirve sırasında Türk ve Yunan uçaklarıyla ilgili tweet'ler yazdı. Diplomasiyi zorlayan tweet'ler daha sonra silindi

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras dünkü zirve sonrasında Rus savaş uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesiyle Ege’de Türk ve Yunan hava kuvvetleri arasında yaşananları ilişkilendiren imalı tweetler attı.

Çipras’ın, @tsipras_eu hesabında şu ifadelere yer verdi: “Başbakan Davutoğlu’na: Pilotlarımızın sizinkilerin Ruslara karşı olduğu kadar dakikası dakikasına uymayan olmaması nedeniyle şanslısınız. Ege’de olanlar rezil ve inanılmaz. Silahlara milyarlar harcıyoruz. Siz hava sahamızı ihlal etmek, biz de sizi önlemek için.”

Diplomasi sınırlarını zorlayan bu tweetler bir süre sonra silindi. Çipras’ın İngilizce mesajlar içeren bu hesabındaki ifadeler silinse de Yunanca mesajların yer aldığı @atsipras hesabında aynı tweetler Yunanca halleriyle yer aldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise kısa bir süre sonra Twitter üzerinden verdiği yanıtta, Çipras’ın yorumlarının günün ruhuna uymadığını belirterek “Aleksis, izin ver olumlu gündemimize odaklanalım” dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)