E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemClinton'a bir konferans için 600 bin euro---

Clinton'a bir konferans için 600 bin euro

Clinton'a bir konferans için 600 bin euro
02 Ağustos 2015 - 17:24 borsagundem.com

Clinton'ın bir İsveç bankasından konferans vermesi karşılığında 600 bin euro (yaklaşık 1,8 milyon lira) aldığı ortaya çıktı.

Eski ABD Başkanı Bill Clinton'ın görevinden ayrıldıktan sonra dünyanın pek çok ülkesinde verdiği konferans ve seminerlerde en yüksek ücreti bir İsveç bankasından aldığı belirtildi.

İsveç resmi haber ajansı TT'nin haberine göre, Bill Clinton, verdiği konferans karşılığında en yüksek ücreti 5,5 milyon kronla (yaklaşık 600 bin euro) İsveç'teki Handelsbanken aldı bankadan aldı. Bill Clinton'a bankanın ne kadar ücret ödediği Handelsbanken'in vergi dairesine bildirdiği beyanname sayesinde öğrenildi. 

Clinton'ın ortalama 400 bin euro karşılığı seminer ve konferans verdiği, Handelsbanken'den aldığı ücretin ise bankanın bu zamana kadar böyle bir çalışma için ödediği en yüksek ücret olduğu ifade edildi.

Bankanın Basın Sözcüsü Bengt Carlsson, bankanın farklı çalışmalara ödediği ücretler hakkında yorumda bulunmayacağını söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)