E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCuma namazı için izin talebi!---

Cuma namazı için izin talebi!

Cuma namazı için izin talebi!
30 Temmuz 2015 - 13:21 borsagundem.com

Memur-Sen toplu sözleşme teklifine cuma namazı için izin süresi maddesini ekledi

Memur-Sen’in toplu sözleşme teklifleri arasında; kamu görevlilerinin günlük çalışmaya ara verme süresinin (öğlen arası) günleri için, namazı vaktini de içine alacak şekilde 2 saat olarak uygulanması da yer aldı. Geçtiğimiz hafta toplu sözleşme tekliflerini açıklayan Memur-Sen, kamu görevlileri için namazı izni istedi.

NAMAZI ARASI

Memur-Sen, kamu görevlilerinin namazı konusunda yaşadıkları sıkıntıyı gidermek için toplu sözleşme tekliflerine,  namazı vakti izin süresi konusunu ekledi. Teklif, kamu görevlilerinin günlük çalışmaya ara verme süresinin günleri için, Namazı vaktini de içine alacak şekilde 2 saat olarak uygulanmasını içeriyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şahin30 Temmuz 2015 16:33

    Aşırı sağın her zaman egemen olduğu İslam ülkelerinde başka da bir şey BEKLENEMEZ!..

  • vatandaş30 Temmuz 2015 14:47

    birde kamu görevlileri öglen saatlerinde özel bankalardaki gibi nöbetçi memur bırakılsada vatandaş işlerini bitirse. Memur- sen birde bu işe el atın.

  • bir dost30 Temmuz 2015 14:37

    Yeni türkiyede memur ise gitmeden evden çalışacak en düşük memur 5000lira maaş alacak ama oyunuzu başkana verirseniz tabi