E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu Gülen'in yanına mı gitti?---

Davutoğlu Gülen'in yanına mı gitti?

Davutoğlu Gülen'in yanına mı gitti?
28 Nisan 2015 - 10:55 borsagundem.com

Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı flaş bir iddia ortaya attı

Ekrem Dumanlı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pensilvanya'da Fethullah Gülen'i ziyaret ettiğini iddia etti.
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile 14 Aralık'ta yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınmasının ardından serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, Samanyolu Haber TV'de katıldığı programda Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pensilvanya'ya ailesiyle beraber geldiğini, Fethullah Gülen'le yemek yeyip çay içtiğini iddia etti.

"ÇAY İÇMİŞSİNİZ, KAHVALTI YAPMIŞSINIZ..."

Dumanlı, Samanyolu Haber TV'de katıldığı programda, Başbakan Davutoğlu için "Sen gelmedin mi Pensilvanya'ya. Hocaefendi'yi ziyaret etmedin mi? Aile fertlerinle beraber gelmedin mi? Sen de gelmişsin yemek yemişsiniz, çay içmişsiniz, kahvaltı yapmışsınız. Çoluk çocuğunla beraber, akrabanla beraber gelmişsiniz. Bazı şeyleri bizi niye bu kadar üzüyorsunuz kardeşim. Allah'tan korkun ya" dedi.

14 ARALIK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINDI, ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

14 Aralık operasyonunda gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı yurtdışı yasağı konularak serbest bırakılmıştı. Operasyonda gözaltına alınan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca, Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı ve Mustafa Kılıçaslan tutuklanmıştı.

İşte Dumanlı'nın o açıklamaları ve iddiaları:
"BİZİM ARTIK SABRIMIZI TAŞIRMA"


"Davutoğlu'na hiç yakıştıramadım. Daha ilk gelir gelmez söylediği çok çiğ bir laf var. Kusura bakmasın çiğ diyeceğim bana da yakışmıyor belki ama... Dedi ki efendim 'Pensilvanya'ya gidenler var. Onların niye gittiğini biliyoruz. Onlarla ilgili bir şeyler mi var.' Pardon Davutoğlu, bizim artık sabrımızı taşırma ya. Sen gelmedin mi Pensilvanya'ya. Hocaefendi'yi ziyaret etmedin mi? Aile fertlerinle beraber gelmedin mi? Senin de böyle bir endişen mi vardı? Kardeşim buraya insanlar gelir gider. Hocaefendi gizli kapaklı bir insan değil.

"ALLAH'TAN KORKUN"

Orada her gün tefsir dersi yapıyor, her gün hadis dersi yapılıyor, her gün Arapça dersi yapılıyor. Öyle ilimden milimden anlamayan tek işi film olan adamlar bu işi idrak edemez. Hiç kimseye 'gel' denmez. Ama gelenlere de 'gelme' denmez. Sen de gelmişsin yemek yemişsiniz, çay içmişsiniz, kahvaltı yapmışsınız. Çoluk çocuğunla beraber, akrabanla beraber gelmişsiniz. Bazı şeyleri bizi niye bu kadar üzüyorsunuz kardeşim. Allah'tan korkun ya."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Tuna28 Nisan 2015 17:35

    Ekrem Dumanlı senin sesin ne zaman yükselse, birileri gaza geliyor. Sen de Başbakan'ın uçağında değil miydin? Çay içmedin mi?

  • ibrahim özbek28 Nisan 2015 17:16

    insanlar beşeri ilişkiler içerisinde konuşur yıllarca kol kola gidildi kim derdi ki birileri arkadan vuracak işi bozacak sen güvenmişsin haremini bile güvenliğe bırakmışsın kim derdi ki bir yıkım gelecek elinize ne geçti yoksa buda bir mesajmı

  • efe28 Nisan 2015 16:51

    ekrem dumanlı sende bir zamanlar hükümetin kahvaltılarında idin

  • G.G.28 Nisan 2015 14:31

    Kandırma ya da kandırılma diye bir şey yok maalesef.Paylaşamadıkları şeyler var.Çıkar çatışmasından başka bir şey değil.

  • devrim28 Nisan 2015 13:34

    bunlar akıl bali değillermiş demek ki

  • kandırmışlardır canım28 Nisan 2015 12:54

    12 yıl el ele beraber ülke yönettiler şimdi bizi kandırmışlar diyorlar.çocukmusunuz siz 12 yıl ayaktamı uyudunuz.

  • erkol28 Nisan 2015 12:41

    tolga saftirik misin herkes herşeyi bilir de menfaatine göre davranır. hükümeti saf yada çok vatansever mi sanıyorsun. geç bu işleri, bizi saf mı sandın

  • tolga28 Nisan 2015 12:21

    sadece başbakan değil herkes gitti ama bunlar gerçek yuzlerini görmeden önceydi şimdi tanıdılar artık gıtmıyorlar.

  • Vatansever28 Nisan 2015 11:46

    Buyrun burdan yakın şimdi altı sakal üstü bıyık ne biçim iş bu yav kardeşim siz insanlarımız safmı sanıyorsunuz

  • vato28 Nisan 2015 11:22

    Haaa ha...hooo ho...

  • ersan28 Nisan 2015 11:11

    dün dündür bugün bugündür:):):)

  • Sütçü Ramiz28 Nisan 2015 11:08

    Dok dumanlı ne varsa söyleyin gerçek Cumhuriyet insanı herseyi bilmek istiyor kim kiminle görüşmüş kim nereyi parsel parsel satmış kime kumpas kurulmuş dökün kirli çamaşırları Müslümanlık kılıfı altında kim ne yapmış bilelim