E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu ve Türkeş'ten mezar ziyaret---

Davutoğlu ve Türkeş'ten mezar ziyaret

Davutoğlu ve Türkeş'ten mezar ziyaret
01 Eylül 2015 - 14:33 borsagundem.com

Rahmetli Alpaslan Türkeş'in mezarını Başbakan Ahmet Davutoğlu ve yardımcısı Tuğrul Türkeş ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Anıtkabir ziyaretinden sonra Tuğrul Türkeş'in babası Alparslan Türkeş'in Beşevler'deki Anıtmezarı'na gitti.
 
Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında kurulan 63. Hükümet üyeleri bugün ilk olarak Anıtkabir'e ziyarete gittiler. Başbakan Davutoğlu ziyaret sonrasında makam aracına Tuğrul Türkeş'i de alarak hareket etti.

Davutoğlu ve Tuğrul Türkeş'in Anıtkabir'den ayrıldıktan snra MHP eski genel başkanı ve Tuğrul Türkeş'in babası Alparslan Türkeş'in Beşevler'deki Anıtmezarı'na gitikleri ortaya çıktı.

Davutoğlu ve Türkeş'in Anıtmezar'da birlikte dua ettikleri ve bir süre mezar başında sohbet etikten sonra ayrıldıkları öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KÜRŞAT01 Eylül 2015 21:44

    Sayın Davutoğlu sen bu zamana kadar TÜRKEŞiN mezarını bırak ziyaret etmeyi hiç yakınından geçtinmi bu kadar siyaset kokan bu kadar riya kokan bir davranış görmedim halkın takdirine bırakıyorum.

  • vato01 Eylül 2015 15:30

    Allah kimseyi şu küçük eniştenin durumuna düşürmesin...Bu arada içeride milliyetçileri kaz yerine koyarken torun da amerikan pasortunu aldı herhalde...

  • ülkücü01 Eylül 2015 14:39

    Utnamaz adam.Babanın mezarına yılda bir zor giderdin,nerden esti.Senin banada olsa gende MHP.Baban ne denli ülkücü idiyse sen o kadar ülkü dışısın.