E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan flaş talimat!---

Davutoğlu'ndan flaş talimat!

Davutoğlu'ndan flaş talimat!
03 Ekim 2015 - 14:50 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya Başkonsoloslar buluşmasında konuştu

Başbakan Ahmet Davutoğlu Almanya'nın Düsseldorf kentinde Başkonsoloslarla buluştu. Davutoğlu burada önemli açıklamalarda bulundu. Davutoğlu hem talimat verdi hem ricada bulundu.

Başbakan Davutoğlu yaptığı konuşmada başkonsoloslara hitaben; ''Sizden talebim, talimatım; yaptığınız her binada Türkiye'nin yüzü olacak ve bir Alman dostumuz geldiğinde güçlü bir devletin başkosolosluğuna geldiğini hissedecek bir yapı oluşturmanızdır'' şeklinde konuştu.

HER GELDİĞİMDE SİZLERLE BULUŞMAYA ÇALIŞIYORUM

Davutoğlu şu açıklamalarda bulundu; Aslında sizler de her anlamlı ziyaretimde mümkün olduğunca buluşmaya çalışıyorum. Milletimiz yakın dönemde ekonomik nedenlerle başlayan en büyük göç 1960'larda başta Almanya olmak üzere diğer Avrupa ülkelerine de göç gelir.

ÇOK BÜYÜK BİR GÖREVİMİZ VAR

Bütün bu vatandaşlarımız asli ve nihai sığınağı, bizim üzerimize düşen çok büyük bir görev var. O da vatandaşlarımız nerede olurlarsa olsunlar, onlara elimizden gelen bütün gücümüzle yardım etmek. Türkler Avrupa'nın her yerinde, ekonomik ve siyasi sisteme ağırlık koyarak güce kavuştular.

SİZE TALİMATIM VE RİCAM...

Şefkatin ilk görüldüğü yer büyükelçilik binalarıdır. O fiziki mekanın tasarımı bile bir ciddiyettir. Başkonsolosluk binasına bakıldığı zaman, 'işte ben bu milletin vatandaşıyım' diyebileceği bir görüntüde olmalıdır. Sizden talebim, talimatım; yaptığınız her binada Türkiye'nin yüzü olacak ve bir Alman dostumuz geldiğinde güçlü bir devletin başkosolosluğuna geldiğini hissedecek.

HERKESE GÖNLÜNÜZÜ AÇIN!

Gurur duyduğumuz bir Berlin Büyükelçiğimiz var şimdi. Önemli olan mekanlarımız fiziki olarak güzel olması ve herkese gönlünü açan bir yapıda olmasıdır.Sizlerden en önemli beklentimiz; herhangi birinin derdi olduğunda ilk önce aklına başkonsolosluk gelmeli.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)