E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemDavutoğlu'ndan erken seçim mesajı---

Davutoğlu'ndan erken seçim mesajı

Davutoğlu'ndan erken seçim mesajı
07 Temmuz 2015 - 20:23 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu, "Erken seçimi zorlamaya kalkarlarsa, bir an dahi tereddüt etmeyeceğiz" dedi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Van'da katıldığı iftar programında konuştu. Koalisyon görüşmelerine değinen Davutoğlu "Erken seçimi zorlamaya kalkarlarsa milletin önüne gitmekte bir an dahi tereddüt etmeyeceğiz" diye konuştu.

Davutoğlu, "Herkesle müzakerelere başlayacağız, hiçbir şekilde gecikme, erteleme söz konusu olmayacak. Eğer muhalefet partileri açık yüreklilikle birlikte bir hükümet kurma çabası içine girerlerse ilk fırsatta hükümeti kuracağız" dedi.

Başbakan ayrıca, “Seçim sonrası herkesin muhasebe yapma vaktidir. Seçim sonuçlarına saygımız sonsuz. Seçim sonuçlarından hareketle herkes sağlıklı değerlendirme yapmak durumundadır” ifadelerini ekledi.

Çözüm süreci
Çözüm sürecine değinen Davutoğlu, "Artık çatışmasızlıktan bahsetmek yeterli değildir. Gerçekten demokrasiye inananlar, gerçekten özgürlükten, barıştan, insan haklarından bahsedenler, artık silahsızlanmadan bahsetmek durumundadırlar. Bundan sonra çözüm süreci söz konusu olacaksa, milli birlik ve kardeşlik süreci söz konusu olacaksa, bilinsin ki 2013 Mayıs'ında verilen sözler yerine getirilmek durumundadır. Türkiye'nin her yerinde gayrimeşru şekilde taşınan her silah, Türkiye'nin barışına kardeşliğine yönelen bir saldırı aletidir" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • buffet08 Temmuz 2015 12:05

    MHP yi tuzağa düşürdün şimdi onun oylarla çoğunluğu sağlarım mantığı giderim erken seçime.Ülke hiçbirinizin umrunda değil.millet bu oyunuda bozar..

  • Susun artik08 Temmuz 2015 04:24

    Kendisini baskan iyi yönetiyor ileride acaba geçmişi sorduklarinda ne diyecek akademi kökenli birisinin böyle bir olayın içine çekilmesini nasıl yorumluyacak Başbakan millet aç hala neyi peşindesin gençler evde işsiz emekli maasiyla koskoca insanlara harçlık veriyoruz hala konusuyorsunuz tuzu kuruttunuz bari erdemlik yapında susun

  • Emektar07 Temmuz 2015 20:43

    Biraz daha oyalansanız,memlekete yazık ya.

  • cüneyt07 Temmuz 2015 20:33

    her kez bir şeyler umut eder ama akp çene yapar lafla yönettiniz bu memleketi millete toz pembe rüyalar gözlerttiniz tebrikler buda büyük başarı yani...

  • Stratejist07 Temmuz 2015 20:32

    Binali genel başkan olmadan önce RTE hükümeti kurma görevini kimselere vermez diye düşünüyorum.