E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem"Demirtaş resmen deli"---

"Demirtaş resmen deli"

Demirtaş resmen deli
02 Ağustos 2015 - 14:00 borsagundem.com

HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın Burhan Kuzu ile ilgili iddiası üzerin Kuzu'dan sert bir cevap geldi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "HDP'nin kapatılması için Burhan Kuzu özel bürosunda dosya hazırlıyor" iddiasında bulunmuştu

Cumhurbaşknı Tayyip Erdoğan'ın danışmanlığına getirilen Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın bu iddiasına sert yanıt verdi.

Habertürk'e konuşan Kuzu, partilerin kapatılmasına karşı olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Demirtaş resmen deli, hayalperest. Bir defa benim bürom yok. Ömrümde de olmadı. Kendisi dört dörtlük yalancı. Nasıl uyduruyor bunları? Şeytanın aklına gelmez. Benim parti kapatmaya karşı olduğumu herkes biliyor. Parti kapatma ayrı, şahsi suçlar ayrıdır. Aklı sıra benim üzerimden Cumhurbaşkanı'mızı güç durumda bırakmak istiyor. Sıkıntısı şuradan kaynaklanıyor, ‘HDP kapatılmayı hak etti mi?' dersen, ‘Bin kez hak etti' dedim. Ona kızıyor. Ama ben parti kapatmayı savunmadım. Ben ne herhangi bir savcı tanırım, ne başka birini. Bu adam Batı'da demokrat geçiniyor, ama Doğu'da terörist. Artık köprünün altından çok sular geçti. Bu milleti kandıramazlar."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)